REMEDIO
Bownova terapija in tečaji BOW-TER, TRE®, MSTR®, Emmett terapija

REMEDIO, Renata Radič-Berglez s.p.

Šmartinska c. 196
1000 Ljubljana

0 zahval     556 ogledov

Renata Radič-Berglez je terapevtka, ki strokovno znanje konvencionalnih zdravstvenih ved pridobljenim s svojo zdravstveno izobrazbo in dolgoletnim delom v bolnišnici kombinira z znanji komplementarne medicine. Renata je po končani gimnaziji na Visoki šoli za zdravstvo v Ljubljani –smer radiologija pridobila naziv diplomirana inženirka radiologije.

 Leta 1985 se je zaposlila na Univerzitetnem Kliničnem centru v Ljubljani na Kliničnem inštitutu za radiologijo in na večih strokovnih področjih (urgentna služba, interventna radiologija, kardiologija, nevrologija, vodenje) posvetila svojih več kot 27 let. Od leta 2008 v svojem podjetju REMEDIO izvaja Bownovo terapijo, TRE® - vaje za sproščanje napetosti, stresa in travme iz telesa, MSTR® tehniko za obravnavo brazgotinastega tkiva. Renata je Bownova terapevtka in je inštruktorica izobraževanja BOW-TER. Ima certifikat izvajalke EFT 3. stopnje po AAMET standardih. Je tudi TRE praktik, NPK Refleksoterapevtka, opravila je tečaj Kraniosakralne terapije in je NLP (Nevro-lingvistično programiranje) certificiran praktik.

Renato so motivirale lastne življenjske izkušnje, ki so ji odstrle nove poglede na življenje in spodbudile iskanje globljega smisla. Na tem potovanju si je pridobila mnogo izkušenj in spoznavala najučinkovitejše metode in terapije. Ta svoja spoznanja želi deliti naprej. Njeno poslanstvo je svojim klientom pomagati najti telesno, čustveno in duhovno ravnovesje. Ker je spoznala, da je najdaljša pot pot do sebe, do svojega bistva, smisla in izvora. In sodobni način življenja nas od tega oddaljuje in s tem nam jemlje mir. Zato je njeno vodilo: PREPROSTOST, ENOSTAVNOST in HVALEŽNOST.

Bownova terapija je Renati spremenila pogled na človekovo fizično in psihično stanje. Zmožnost organizma, da na nežne, a precizne manualne stimulacije odreagira tako samoregulativno in povzroči uravnavanje na širših področjih klientovega življenja, je močno zaznamovalo njeno življenjsko in poklicno pot.  Za vse informacije o tečajih se obrnite nanjo in z veseljem vam bo posredovala vse potrebne podatke.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  REMEDIO, Renata Radič-Berglez s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...