Rudi Kirar

Rumene strani, oglaševanje d.o.o.

Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje
8210 Trebnje

Rudi Kirar

rudi@rumene.eu

0 zahval     529 ogledov

Podjetništvo je način življenja, je prepričan Rudi Kirar, zato poudarja, da je za poslovni uspeh potrebno napredovati na vseh področjih življenja. Zato želi, da se v njegovim zapisih in nasvetih najdete vsi tisti, ki si želite uspeti na katerem koli področju svojega življenja, ne zgolj na poslovnem.

 

Rudi Kirar je pri svojih 27ih letih lastnik uspešnega podjetja, ki je v preteklem letu ustvarilo 3 milijone evrov prometa v štirih državah. Ključ do takega uspeha ni v izjemnih sposobnostih, temveč v vztrajnosti in drugačnem pogledu na svet. Rudi Kirar se ne zmeni za splošno sprejete "resnice" o krizi in težavah, zato je lahko vzor mnogim, ki si v življenju želijo nekaj več od povprečja.

 

V svojih zapisih bi vam rad razkril svoj način razmišljanja in delovanja, s katerim je dosegal svoje uspehe. Za vsakega izmed vas se lahko najde nekaj, kar vam bo spremenilo življenje. Le odprti morate biti za priložnosti.

 

Rudi Kirar je izjemen strokovnjak psihologije, vodenja ljudi ter prodaje. Znanci ga opišejo kot izredno hitrega in polnega idej, ki so za večino nedojemljive in nedosegljive. Vedno vidi nekaj več, nekaj iznad povprečja in omejenega. Zase pravi, da je "mojster nemogočega", kar dokazuje že pri svojih mladih letih.

 

S podjetnostjo se ne rodiš, ampak se je priučiš, je prepričan. Zato tudi rad deli svoje znanje in izkušnje z ostalimi, saj je prepričan, da lahko prav vsak izmed nas doseže karkoli s zaželi. In tu se ne omejujemo zgolj na poslovno področje.

 

Rudi Kirar je tudi avtor knjige Nevrologična motivacija, kjer je združil svoje znanje podjetništva, izkušnje ter mnogo praktičnih nasvetov, katere je sam mnogokrat preizkusil na tej trnjevi in hkrati zanimivi podjetniški poti. Je tudi avtor več audio programov za podjetnike, med drugim tudi programa Kako uspešno izterjate svoje dolžnike, za katerega prejema še posebej veliko pozitivnih komentarjev.

 

Njegov moto: Posel je igra, ki jo igram s svojimi soigralci.

 

Rudi Kirar vam želi prijetno branje!

 

Več besed o Rudiju si lahko preberete na povezavi: http://www.rumene.eu/rudi-kirar/

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Rumene strani, oglaševanje d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...