Serepenthine, sodobni studio za osebno rast, sproščanje in pridobivanje novih znanj

Pot moderne bojevnice

piše: Serepenthine
6. marec 2020    12 ogledov

Si želiš hoditi po poti moderne bojevnice? Čutiš željo, da postaneš svobodna, neodvisna in da stojiš ponosno v vsej svoji moči? Dobrodošla na strani Moč Ženske ❤️.

Jaz in ti imava svojo življenjsko zgodbo in svojo preteklost ❤️. Pa vendarle imava nekaj skupnega. Sva ženski.

Jaz sem stopala po svoji, kot občutljiva, nežna in intuitivna ženska, ki je imela svoje sanje, želje, prepričanja, strahove in moč v sebi, da sem se pobrala, ko je bilo v življenju najhuje.

Od nekdaj sem hrepenela po svobodi, neodvisnosti, globoko v sebi sem čutila, ne samo čutila, verjela, da je lahko življenje veliko, veliko več kot to, kar živim. Ujeta sem bila v odvisniške odnose, v prepričanja, da nisem dovolj dobra, da si ne zaslužim, da nisem vredna, da ne zmorem in da sem tukaj, da pomagam drugim ❤️.

In sem živela svoje življenje tako, da sem popolnoma pozabila nase.

Ker sem mislila, da je tako prav. Ker je večina žensk živela tako. Ker so tako živele naše mame in babice.

Svoje življenje sem predala drugim in to z največjim veseljem in ljubeznijo. In sama postala nesrečna, jezna, včasih besna na življenje, ki ga živim. Toda čutila sem se ujeta v zanki, nisem vedela kako ven, kot da sem se vrtela v začaranem krogu brez izhoda.

Dokler me ni udarilo Življenje. Prav tisto življenje, ki bi ga morala Živeti ❤️.

In takrat sem zbrala vso svojo moč, pogum moderne bojevnice, ki je zapisan v globini vsake ženske, ja, tudi v tebi je ❤️.

In stopila iz okov odvisniških odnosov, predajanja moči drugim, strahu, nezaupanja vase, vloge žrtve in predvsem stavka " Kaj si bodo pa drugi mislili o meni ." ❤️

Vsak dan se naučim nekaj novega in stopim korak naprej po poti moderne bojevnice.

Še vedno ni vsak moj dan takšen, kot si ga želim. Še vedno si celim rane, še vedno pride dan, ko ne zaupam vase, ko me je strah, ko dvomim, če bom zmogla skozi življenje.

Toda veš kaj? Takih dni je vedno manj. In ponosna sem nase ❤️ . Da sem zmogla ven iz življenja, ki ni bilo moje.

Tudi ti zmoreš ❤️. Ti smem pomagati pri tem? 


 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...