Silvija Špehar
TKM, bioresonančna in frekvenčna terapija, Bachove esence

SILVIA - POLARIČNI TERAPEVTIKI, d.o.o.

Draga pri Sinjem Vrhu 9
8344 Vinica

Silvija Špehar

+386 40889683

info@silvijaspehar.com

0 zahval     19 ogledov

Pozdravljeni,

moje ime je Silvija Špehar, po poklicu sem profesorica biologije, farmacevtski tehnik, zeliščar, bioresonančni terapevt in še kaj bi se našlo. V svoji praksi uporabljam tradicionalno kitajsko medicino, naturopatijo, celostni sistem harmonizacije telesa in duha.

Naturopatija vključuje številne terapevtske metode vključno s svetovanjem o prehrani in dieti, zeliščarstvom, hidroterapijo, bioresonanco, homeopatijo, svetovanjem o telesni vadbi, zdravih bivalnih prostorih, akupunkturo, Bachovimi cvetnimi esencami, Schusslerjeve soli, uporabi vitaminov, mineralov, aminokislin in spremembi življenjskega sloga na splošno.

Bioresonanca je neinvazivna in neboleča metoda s pomočjo bioresonančnega aparata. ki temelji na več tisoč let starem znanju tradicionalne kitajske medicine in ugotovitvah sodobne fizike. Celice, tkiva in organi imajo svoja specifična nihanja, vibracije, ki so medsebojno povezana in vplivajo drug na drugega. Z aparatom za bioresonanco in testnimi ampulami najprej poiščemo vzroke za nastanek težav (patogeni, strupi, alergije, hranila, čustva, ...) potem pa jih s podporo telesu poskušamo odpravit.

Z bioresonančno terapijo, elektroakupunkturo in modificirano dieto celostno pomagamo telesu pri samoregulaciji ter kroničnimi težavami z dihali, ščitnico, prebavili, bolečino, alergijami, živčevjem, utrujenostjo, kožo, sklepi in kostmi, glavoboli in migrenami, stanja pred in po operaciji, hormonskim neravnovesjem, oslabljenim imunskim sistemom, pretiranim odzivom imunskega sistema.

Za občuten napredek potrebuje telo vsaj 6 začetnih terapij, da prevzame zdrave vibracije, nihanja. Upoštevati je potrebno morebitno spremembo v prehrani, ter uvesti prehranske dodatke – z vitaminskimi, mineralnimi, encimskimi, zeliščnimi, aminokislinskimi in drugimi pripravki.

DIAGNOSTIKA, SVETOVANJE IN TERAPIJE SO PO POSEBNEM PROTOKOLU MOŽNE TUDI NA DALJAVO.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  SILVIA - POLARIČNI TERAPEVTIKI, d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...