Negovalnica - smejalnica
joga smeha, access bars, sproščujoč tretma s himalajskimi pojočimi posodami

Enovita društvo za veselo življenje

Jakčeva 11
1000 Ljubljana

Andreja Kranjc

041 436 401

andreja.kranjc@gmail.com

1 zahval     310 ogledov

Že v mladosti so me privlačili različni poglobljeni načini spoznavanja sebe in sveta. Raziskovala sem s taoističnimi praksami, se spuščala v svoje globine z zavestnim plesom, obiskovala bioenergetike in zdravilce, spoznavala alkimijo zvoka, vibracij in smeha ter se tako zaljubljala v življenje. Po diplomi iz kulturne etnologije in antropologije sem izbrala popotniški način življenja, ki mi je omogočil nov vpogled v bivanje izven svojih con udobja. S potepanji po naravi in tesnim bivanjem z njo, v njej, sem še bolj začutila, kako je naravna del nas in mi del nje. Obenem sem spoznala številne čudovite in izredno navdihujoče ljudi, ki so sledili svojim dušnim klicem po ustvarjanju, pogumno, iz svoje resnice.

Vse te izkušnje so me oblikovale v bolj svobodno bitje, polno vere, da bi vsi lahko živeli še bolj resnično, prvinsko. Pri tem vas s svojimi znanji in intuicijo z veseljem podprem ali usmerim.

Sem učiteljica in vaditeljica joge smeha z mednarodnim certifikatom, ki sem ga pridobila pri ustanovitelju joge smeha dr. Madanu Katarii. Ta navihana, igriva vadba mi je življenje obarvala z lahkotnim veseljem in zavedanjem, da je tudi dobro voljo vredno vaditi in vsakodnevno izbirati. Imam 3 leta bogatih izkušenj z vodenjem tedenskih srečanj joge smeha v Ljubljani, na različnih festivalih, osnovni šoli ter kot povezovanje uslužbencev.

Sem tudi izvajalka individualnih, sproščujočih in regenerativnih zvočnih tretmajev s himalajskimi posodami, ki vsako celico telesa uravnovesijo s frekvenco, ki jo telo potrebuje. Celice  prejmejo vibracijo čistega zdravja, očistijo se nepotrebnega, vi pa lahko proces podprete z vašo namero.

Navdušuje me tudi tretma Access Consciousness Bars, ki iz našega nezavednega briše omejitve ter nas odpira neskončnim možnostim in večjemu zavedanju.

Obe metodi sta prijetno nežni, a neverjetno močni in negovalni.

V kratkem bom predstavila še Negovalnice - delavnice za ženske, kjer bomo raziskovale naša telesa in njegove notranje darove, vire vitalnosti. Osvobajale bomo glasove, negovale senzualnost, avtentičnost in uživale v lastnem bitju v družbi sester.

Poklicana sem, da vas spodbudim in povabim na odkrivanje virov vaše radosti, lepote, ljubezni do sebe ter bolj zavestnega bivanja.

Srčno vabljeni, da se mi pridružite na Smejalnicah ali pri crkljanju na individualnih tretmajih – s himaljskimi posodami ali z aktivacijo barsov. Prav tako me lahko z jogo smeha povabite v vašo šolo, pisarno, na teambuilding …

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Bojana F.
  komentiral 1 leto nazaj
Dober dan vsem nam naj je vsak dan posebej, ❤️hvala

Pošlji sporočilo  |  Enovita društvo za veselo življenje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...