Soča 111
joga in hiking joga

0 zahval     114 ogledov

Dragi ljubitelji joge in miru, 

sem Petra, ljubiteljica joge. Svojo srečo izpopolnjenosti sem našla v učenju joge. Na daljšem potovanju po Indiji sem pridobila mednarodno akreditiran certifikat YT-200. Meditacijski tečaji in retreati so mi pa, namesto certifikata, podarili izkušnje. 

Jogo poučujem v svojem domačem kraju, Postojni. Uživam v poučevanju manjših skupin, s tem sebi podajam izziv razreševanja individualnih problemov različnih tipov teles, svojim učencem pa podarjam pozornost in osebni pristop, ki si ga za ves svoj trud vedno zaslužijo.

S 1.6.2019 se, za obdobje visoke turistične sezone, selim v Bovec. Tam bom svoj čas vložila v vsakodnevno vodenje drop-in ur na čudoviti zunanji lokaciji v vasi Soča. Kot dodatno ponudbo nudim še tako imenovano "hiking jogo". To pomeni, da pohodništvo združimo z jogo in s tem dobimo popolno harmonizacijo dveh aktivnosti združeni v eno. 

Ure joge rada izvedem celostno. Nikoli ne preskočim Pawanmuktasana vaj, vedno nadaljujem z ključnim Surya Namaskar, smiselen flow nas popelje prek asan do Savasane. Po Savasani okrepimo prano z pranajamo in zaključimo uro z nekaj minutami vodene meditacije. Cilj je, učencem podariti čim več smiselenga znanja, za aplikacijo le-tega na vsakodnevni ravni v domači dnevni sobi vsakega učenca.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Soča 111 / Yoga & Hiking

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...