Spirala
preživetje v naravi, osebna rast, sprostitev

Projekt Spirala

Jurčkova 161 B
1000 Ljubljana

Miha Berčič

070 849 458

info@spirala.si

www.spirala.si/

19718 zahval     840 ogledov

Projekt Spirala je bil ustanovljen leta 2008 z namenom sproščanja odvečnega prekomernega stresa modernega načina življenja, prebujanja človeškega potenciala, ponovnem vzpostavljanju kreativnih medčloveških odnosov in ponovnega vzpostavljanja stika človeka z naravo ter vzbuditev skrbi sebe in za okolje.

Vse zgoraj našteto pri Spirali dosegamo z delavnicami, seminarji ter individualnimi terapevtskimi in duhovnimi tehnikami:

- vikendi in tabori Preživetja v Naravi

- naturopatske delavnice in seminarji na temo osebne rasti

- Alfa stanja

- Zdravljenja srca in duše (tm)

Poseben povdarek dajemo vikendom in taborom Preživetja v Naravi, s katerim želimo posameznikom, družinam in skupinam približati zdrav način življenja in preživljanja zunaj zaprtih prostorov, digitalne tehnologije, nakupovalnih centrov in urbanih središč. Iz lastnih izkušenj vemo, da je za pravi oddih, sprotitev, reševanje težav ali zbistritev uma pomemben obisk Narave, zelena barva in družba rastočih listnatih bitij. PREŽIVETJE JE RESENA ZABAVA!

Ostali projekti ter razširjena ponudba:

- Ovrtimo naše zelenice (prektične delavnice spremembe neuporabljenih zelenic v mestu v vrtove/parke, ki dajejo svežo in zdravo zelenjavo (vsaj 3/4 leta) - samooskrbo - ter prostor za kvalitetno povezovanje in druženje ljudi v skupnosti ter varno in vzgojno igro otrok

- Mojster Miha - adaptacije stanovanj, vrtov, unikatno uporabno pohištvo, izdelava unikatnih domov po starih principih gradnje - sonaravno, ustvarjalno, zdravo ...

Rak in sprememba

Rak in sprememba

Miha Berčič
Partnerstvo

Partnerstvo

Miha Berčič
Uvidi Gozdnega Moža

Uvidi Gozdnega Moža

10 inspiracij   19713 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Projekt Spirala

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...