Svetlobna pot
meditacije, duhovna pot, tečaji, individualne terapije, reiki

0 zahval     661 ogledov

Portal Svetlobna pot je nastal z namenom in željo širiti našo zavest. Predstaviti vam želimo nove načine in spoznanja kako do vešega boljšega jutri ter vam pokazati, da obstaja enostaven način kako v svoje življenje pripeljati več svetlobe, več sreče, več miru in čimveč svobode.

Naš cilj je, pomagati vam poiskati odgovore na vaša vprašanja in verjamemo, da imate vse kar potrebujete že v sebi. Tukaj smo z namenom, da vam pomagamo spoznati vaše življensko poslanstvo, da vam pomagamo razširiti vašo zavest, da vas zbudimo v to kdo ste in zakaj ste tukaj ter da vam pomagamo najti pot sreče in radosti.

Pri meditacijah posamezniki doživjo vseobsegajoč občutek sprostitve, umiri se um in telo. Meditacija posameznikom omogoča, da se odprejo novim razsežnostim, da bolje spoznajo sebe, da spoznajo svoje potrebe, si podarijo priložnost, da odložijo svoj oklep ali masko, in se predvsem sprostijo. Meditirali naj bi vsaj zato, da bi se naučili v življenju odložiti nepotrebno telesno, duševno, čustveno in psihično napetosti.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Svetlobna pot

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...