Studio Merlin
pogovori, angelski readingi, energijsko čiščenje in meditacije

1 zahval     143 ogledov

Moja zgodba

Že kot otroku so se mi zdele ezoterične stvari zanimive, naravnost so me privlačile. Babičine in tetine prerokovalne karte so vedno, ko sta jih prijeli v roke, na meni pustile pečat.

Kot začarano majhno bitje, ki se je zlivalo s čarobnimi figurami in jih intuitivno prebiralo, se je moj otroški jaz prepuščal domišljiji in se podajal v svet neznanega – takrat, v mojih otroških letih, še strogo prepovedanega tabuja.

Moja otroška igrivost in vedoželjnost sta se neprestano prepuščali in predajali k spoznavanju ljudi, njihovega vedenja, k pogovorom s takrat neznanimi energijami, prepuščanju intuiciji, spoznavanju svetlobnih bitij.

Kot otrok, ki je bil nerazumljen okolici, ker je bil obdarjen z bujno domišljijo in je videl stvari, ki jih drugi niso, sem zrasla v zrelo osebo, ki danes razume in ve, da tisto ni bila samo bujna domišljija.

Danes se ukvarjam z zdravilnimi energijami, pogovori z onostranstvom, angeli in angelskimi readingi, energijsko očistim hiše, čistim entitete, zapiram portale, prepoznavam paranormalne pojave, čistim čakre, prekinjam črno magijo, …

Pomagam pri ljubezni, z vami premagujem žalost, …

Vem, da s pomočjo individualnih meditacij, kjer intuitivno izberem kristal, s katerim meditirate, lahko postanemo dragulj na lastni duhovni poti.

Ljudje se izgubljamo v današnjem času, delavniku, v načrtih, dnevnih obveznostih , pri čustvih, … pri tem pa pozabljamo nase in na lastno poslanstvo.

Upočasnimo korak, zadihajmo na polna pljuča in se posvetimo sebi, svojim željam in lastni identiteti. Samo tako lahko osrečimo sebe in z lahkim srcem osrečujemo druge.

Po metodi Darje Sekulić, Zdravimo notranjega otroka, kjer se srečamo s preteklostjo, obdelamo travme, da se lahko z lahkotnim korakom soočimo tudi s prihodnostjo.

Vesela in hkrati sem ponosna nase, da sem prepoznala svoje poslanstvo in se pogumno podala na lastno pot.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Studio Merlin

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...