Studio Nova Energija
ReiKi, mehki post, kristali

0 zahval     665 ogledov

Studio Nova Energija sva Alenka in Lovro Rozman. Tu, na Svetlobi.si boste večinoma brali misli ženske polovice.

Z alternativo sva se začela ukvarjati iz lastne nuje.Težave so se mi kopičile, medicina pa mi je nalagala le vedno več tablet. Preprosto nisva imela izbire. Preizkušala sva različne načine in metode dokler nisva našla prave kombinacije: ReiKi za energijo, mehki post za razstrupljanje, radiestezija za zaščito pred sevanji in kristali za dušo. In še danes sem zdrava in brez tablet!

Nekaj let kasneje je nastal Studio. Zrasel je iz želje, da s pridobljenim znanjem in izkušnjami pomagava tudi drugim. Začela sem s prenosno masažno mizo in delala ReiKi na domu, kmalu pa sva uredila Studio. Potem je zrasla želja po širjenju znanja, saj sem opazila, da si mnogo ljudi želi, da bi si znali sami pomagati. Tako sva se vrnila h koreninam, prečistila izkušnje in jih strnila v nekaj delavnic - delavnico Začuti avro, delavnico Kristali za dušo in seveda ReiKi seminarje. Kmalu je iz preproste skripte za delavnico s kristali nastala knjiga Kristali za dušo, ki je že mnogim pomagala pri prvih korakih pri samostojnem delu s temi pisanimi pomočniki.

Včasih me ljudje vprašajo, ali res verjamem v energije, duše in podobno. Še vedno si ne morem pomagati in jih samo začudeno gledam ter jim vrnem z vprašanjem. "Ali ti verjameš v gravitacijo?" Na Svetlobi.si bom z vami delila, kako se tudi vi lahko začnete zavedati čudežev v svojem življenju ter vanj povabite čarovnijo in srečo. 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Studio Nova Energija

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...