Studio Raj
poskrbite za dušo in telo

0 zahval     276 ogledov

Tempo našega vsakdana nam ne prizanaša, saj smo izpostavljeni stresu, nepravilni prehrani in zraku, ki je onesnažen. Vsi ti dejavniki na našem telesu pustijo pečat nezadovoljstva, težave z kožo, utrujenost, dolgoročno pa tudi zdravstvene tegobe.

Vse premalo se zavedamo darila ZDRAVJE in ZADOVOLJSTVO, največkrat pa zato ne naredimo nič, saj se nam zdi kot samoumevno. Pa vendarle ni tako. Zato, da smo zdravi in zadovoljni moramo skrbeti vsak dan. Sprehod v naravo, meditacija, poslušanje glasbe, predvsem pa tudi obisk v studiu Raj, kjer se sprostite, negujete vaše telo in z raznimi tehnikami vzdržujete dober imunski sistem.

Pri nas poskrbimo tudi za dušo, ki je bistvenega pomena zato, da smo zadovoljni, srečni, razumevajoči, tolerantni in da razumemo sebe.

Nudimo Vam:

- Ročna limfna drenaža celega telesa

Limfa je brezbarvna tekočina v limfnih žilah. V tej tekočini so limfociti, celice požiralke, smeti, sladkor, odmrle celice, virusi, bakterije in večje maščobne molekule. Vse te odpadne snovi morajo biti v določenem času odstranjene iz telesa.
Vzrokov za zastoj limfe je veliko: preozka oblačila, premalo gibanja, preveč sončenja, nepravilna prehrana, vnetja, fizično naprezanje in ureznine... Zaradi prepočasnega ali motenega pretoka limfe, imamo lahko otekle in boleče noge, napihnjenost, splošno slabo počutje, pogosti prehladi, gripa, slaba prebava, celulit, utrujenost...
Z ročno limfno drenažo odstranjujemo strupe in bakterije, zato je odlična tehnika za vzdrževanje dobrega imunskega sistema. Ker pa se z limfno drenažo odstranijo večje maščobne molekule se na ta način znebimo tudi celulita.

Limfno drenažo priporočamo dekletom, ki imajo boleče menstruacije saj se bolečine zelo omilijo in prav tako za tiste, ki imate probleme z neredno prebavo saj le ta izgine.

- Zvočna masaža z himalajskimi posodami

Temelji na starodavnih modrostih izpred 5 tisoč let. Ob udarjanju na posode, nas zvok popelje v spremenjeno stanje zavesti, napolni vsak atom in celico našega telesa. Vzvalovi kožo, mišice, kosti, tekočine in upočasni možgansko valovanje. Osvobaja zapise starih travm, lajša in odpravlja bolečine, odpravlja stres in utrujenost, harmonizira telo in zdravi, sprošča in regenerira telo, čustva in um, pospeši krvni in limfni pretok. Neravnovesje zopet povrnemo v okvire normalnega delovanja.

Zvočno masažo izvajamo individualno in tudi v skupinah kot regeneracijo telesa.

- Biospektrum

temelji na spoznanju, da se človeška celica odziva na zunanji signal, ki je frekvenčno enak lastni frekvenci zdrave človeške celice. Biofizikalni odziv – interfererenca- povzroči bioresonančni efekt v telesu in posledično različne procese v telesu. Le ti omogočajo telesu procese uravnavanja in notranje harmonizacije.

Frekvence tega valovanja in frekvence, ki jih oddajajo celice našega telesa, so identične, enake in zato stopijo v bioresonanco in izzovejo proces samozdravljenja našega organizma.

Intenzivno aktivira biokemične procese v organizmu. S svojim globinskim elektromagnetnim delovanjem znanstveno potrjeno uravnava metabolizem vsake naše celice.

To pomeni, da našemu organizmu na najbolj naraven način omogoči ponovno vzpostavitev njegovega biološko zdravega ravnotežja. Istočasno ima biospectrum sposobnost aktiviranja akupunkturnih točk in tako spodbuja pretok energije po vseh meridianih.

- Refleksna masaža stopal

Na dlaneh in podplatih so refleksna območja, ki so povezana z določenimi organi, žlezami in telesnimi strukturami. S to masažo se zmanjša napetost v celem telesu, odpravijo se ovire, ki nam povzročajo razne težave in telo spet bolj skladno deluje.

Z refleksno masažo stopal boste odskakljali........ lahkih nog na okrog.

Delovni čas po predhodnem naročilu vsak torek in sredo na telefonsko številko: 041 387 074

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Studio Raj

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...