Tinthai
spoznaj sebe - djotiš svetovanje, duhovna mentorica

Tinthai spoznaj sebe, Tina Orel s.p.

Kazlje 42a
6210 Sežana

0 zahval     1077 ogledov

Sem preprosta oseba z veliko mero optimizma, športnica, podjetnica, mama dvema čudovitima punčkama, Iris in Nini. Že od malih nog me je zanimala različna astrologija, psihologija, pomoč drugim, delo z ljudmi itd.

Po končani srednji šoli, sem nadaljevala s šolanjem na višji strokovni šoli, poslovni sekretar, šolanje uspešno zaključila, vendar me tovrstno znanje ni zadovoljilo. Vpisala sem se v šolo vedske astrologije Djotiš pri ge. Mateji Kunc. Spoznala sem, da ne živimo več v skladu z naravnimi ritmi. Opravila sem tudi tečaj joge, ki mi je pomagal pri osebni rasti in globljemu razumevanju zakonov narave.

Študij Djotiša mi je veliko pomagal pri osebnih odločitvah. Sedaj razumem, zakaj se mi določene želje niso uresničile, razumem, da je za vse potreben določen čas in tudi, da se moramo umiriti, ko se najbolj mudi. Vsi preveč hitimo, današnji ritem nam onemogoča razmišljanje in delovanje z osnovnimi načeli. Indijska modrost se razlikuje od naše po tem, da oni merijo življenje v hitrosti dihanja. Počasneje dihaš, več časa ti ostane za življenje. Pri nas smo na to pozabili, nismo v sozvočju z naravnimi ritmi, zato je veliko bolezni, nezadovoljstva in stresa.   

Pri Djotiš svetovanju, skušam poiskati pozitivno plat v vsakem od nas in to nadalje predati. Skušam razvozlati in usmeriti ljudi k tistemu, kar imajo pozitivnega, kako naj vodijo, usmerjajo svoja življenja, predvsem, ko so v stiski in ne vidijo izhoda.

Navadno je dovolj že pogled iz drugega zornega kota, da oseba drugače sprejema in gleda na problem, s katerimi se sooča in ob tem spozna, da sploh ni tako velik in je rešljiv.

Nenehno se izobražujem. Uspešno sem zaključila tečaj za učitelja joge, tečaj za učitelja Savinine joge obraza, tečaj za izdelovanje naravnih krem in mil, izobraževanje za pospeševanje prodaje, izobraževanje uspešnega predstavljanja v kratkem času, da nas ljudje začutijo in prav nas izberejo izmed milijone drugih.

Vsaki stranki namenim potreben čas, vse dokler skupaj ne najdemo rešitve.

MOJA BOLEČINA

MOJA BOLEČINA

Tina Orel
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Tinthai spoznaj sebe, Tina Orel s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...