Tomaž Flegar
celično zdravljenje in spreminjanje čustev

5 zahval     1262 ogledov

Zdravljenje, ki prihaja skozi mene prodre globoko v osnovne gradnike resničnosti, v naše celice in v vse nivoje, kjer se znotraj njih ustvarja naša resničnost, kajti vse kar smo, vse kar izrazimo, vse je naša lastna kreacija, kreacija naše lastne resničnosti in vse se točno takšno vgradi v našo skupno resničnost. Če smo torej v globinah našega bitja, večkrat v podzavesti, prepričani, da nekaj ni ali se ne more, potem se to tudi ne uresniči in obratno, če smo prepričani, da se nekaj lahko, se tudi to uresniči.

V življenju nas niso naučili, kako se ustvarja resničnost in kako se z njo upravlja, zato tudi ustvarjamo takšne in drugačne bolezni, ki nam pomagajo videti na zelo globokem nivoju, kaj delamo narobe in kako je to potrebno spremeniti, da bomo to počeli tako, da bo prav. Poti, ki peljejo do tja, da se nam posveti kako to deluje pa je več. Vsak človek, ki ga srečamo je naš učitelj, če to želimo v njem videti.

To kar vam ponujam jaz je pot skupnega raziskovanja in osvetlitev ustvarjanja nove resničnosti na način, ki podpira vsakega posameznika v tem kar je.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Tomaž Flegar

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...