Uroš Adrian
duhovni mentor in medij

0 zahval     292 ogledov

Srčno pozdravljen dragi sopotnik. 

Dobrodošel v kotiček zavesti, kjer se združujeta, tako zavest Duše kot zavest tu bivanja, oziroma tega trenutka. Leta delovanja, na področju ozaveščanja, da v življenju obstaja več kot le življenje in da ima vse svoj izvor, namen in posledico, so me pripeljala do premnogih spoznanj, ki jih širim s svojim delovanjem.

Delujem na področju, kjer se združuje več svetov. V življenjski zgodbi pa je vsak posameznik, lahko uspešen le, ko si dovoli prisluhniti, sočustvovati ter delovati s temi tremi Svetovi, dušna preteklost, sosvet in tu bivanje. Ko se svet dušne preteklosti in sosvet združita v ta trenutek, človek kot Duša zadiha v svojem templju.  Tako lahko deluje na področju, za katerega je poslan v to obdobje in v ta trenutek, v vsej celoviti podobi, tako energijskega namena kot dušnega poslanstva. 

Vsaka Duša, od točke rojstva oziroma postavitve v svoj tempelj, do točke fizičnega odhoda oziroma prestopa v večnost, raste in zori. Tako se tudi vso dušno znanje, skozi čas fizičnega šolanja, zaradi družbenih norm in normativov, počasi zabriše oziroma postavlja v ozadje. Tukaj nastane prva prepreka, v trenutku, ko želimo ljudje razumeti, kako se nam stvari dogajajo in zakaj smo prav zdaj, postavljeni v to preizkušnjo.  

V kolikor bi se zavedali ali dovolili, sobivanje z vsemi sosvetovi, do takšnih preprek v življenjski zgodbi ne bi prihajalo. Vsi bi bili uspešni, vsi bi se lahko izražali in vsi bi dosegali cilje, ki si jih želimo. Na tej točki pa nastane zmeda, ker delovanje z umom, nikakor ne dopušča dušne odprtosti, pretočnosti med nami in našim dušnim virom. 

Vsak posameznik, pa je v svoji zgodbi življenja, lahko uspešen le, ko združi vse to. Tukaj je moje poslanstvo že vse od leta 2007. Kot spiritualni medij, imam namreč možnost in sposobnost, da vedenja iz sosvetov, predajam posameznikom ali skupinam. Torej vsakomur, ki želi zadihati in se prebuditi v svoji zgodbi tu bivanja. 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  LUSANA, Uroš Brumen s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...