Uroš Adrian

Vedeževalec ali medij?

piše: Uroš Adrian
15. avgust 2023    89 ogledov

To,  kar počnem, z vso zavestjo in radostjo počnem, odkar pomnim. Vem in se zavedam, da je nekje neka univerzalna sila, ki nas vodi skozi čarobne poti tu bivanja. Pa vendar, po vseh teh letih delovanja, še vedno nehote naletavam na spotike od ljudi, ki sploh ne dajo možnosti, da bi se poglobili v svoje življenje in raziskali, kaj pomeni biti vedeževalec in kaj pomeni biti medij. 

Naj že na samem začetku povem,  da imam veliko spoštovanje do vedeževalcev, ker se zavedam, da se za vsem tem skriva ogromno let raziskovanja in dela na sebi. Ne nazadnje tudi proučevanja razno raznih simbolov, ki jih tako spretno prebirajo iz kart. 

Vedeževanje je veda o življenju. Odkrili so jo že stari modreci, par tisoč leti nazaj, zato da so preko raznih, naravnih simbolov, svojim vladarjem pomagali razumeti, zakaj je vredno sprožiti kakršnokoli vojno, zakaj se je vredno boriti za določene stvari in situacije ob pomembnih zgodovinskih prelomnicah. Ti so jih s pridom poslušali in tako ustvarjali našo zgodovino, zgodbo ljudstva. 

Kasneje so, tako imenovani vedeževalci, ljudem lajšali prelomne življenjske trenutke in jim v tolažbo dajali smernice, kaj je vredno v življenju narediti, oziroma natančno povedano, kaj jih čaka. Tako je tudi vredno vedeti, da vedeževalec postaneš z raziskovanjem in vedenjem človeške psihologije, zgodovine, čutenja in še bi lahko našteval. 

Če pa upoštevamo zavedanje, da vedeževalec, s spretnim učenjem, lahko postaneš, medij ne moreš postati. Ampak, se kot tak, rodiš v svoje življenje. Večkrat sem že zapisal in vem, da to drži, biti medij ni privilegij, biti medij je življenjska naloga, preko katere pa kot živo bitje s strani Vodnikov, prejemaš ne malo preizkušenj, da z njimi rasteš in opravljaš nalogo. 

Vedeževalec preko naučenih simbolov, vidi v prihodnost in ljudi tako usmerja. Medij pa je tukaj kot živ kanal nečesa Višjega, ki posameznikom, skupinam ter širšemu ljudstvu, pomaga najti smisel in bistvo njihovega poslanstva na zemlji, v tem trenutku. Je nekakšen kažipot, po katerem naj bi posameznik hodil, ali čemur naj bi prisluhnil, v tem trenutku, da bo v prihodnosti vendarle uresničil svoj namen. 

Zato se je vredno zavedati, da je biti vedeževalec, izbira posameznika, ki se odloči za premnoga fizična učenja, da to postane. Medtem, ko biti medij, pomeni biti izbor iz strani nečesa Višjega. Da kot poslanec na zemlji, preko ozaveščanja ljudstva, širiš dobro in opravljaš svoje poslanstvo. 

Medij s svojimi prigodami, z raznimi napotki s strani Najvišjega, tudi s težavo opravlja običajno službo. Saj je njegova služba enostavno način življenja. Medij nima vpliva, kdaj ga bo obiskala določena duša, na kak način bodo najvišje sfere spregovorile skozi njega in kdaj bo, kdo med vami, potreboval usmeritev. 

Ker pa živimo v materialnem svetu, pa je tudi pomembno, da ob tem svojem poslanstvu in daru, izbiri Najvišjega, tudi preživimo. Marsikatero naše dejanje, nima vrednosti kot naše znanje nima fizične vrednosti. Vrednost, si mi kot mediji,  postavimo sami. Zato se je dobro zavedati, da kdorkoli nas poišče, s seboj prinaša tudi zavedanje o plačilu storjenega v višini navidezne fizične vrednosti, saj je naše delovanje vredno več, kot bi lahko kdorkoli prispeval. 

Vedeževalec ali medij? Vsake oči vidijo po svoje, kot vsaka ušesa slišijo svojo melodijo. A sam, pa na spotiko 'vedeževalec si, vem, so mi povedali' odgovarjam, hvala bogu, da jih imamo. Vendar sam vedeževalec nisem, saj ne uporabljam pripomočkov za napovedovanje prihodnosti, ampak predam vedenje, ki mi ga preda Višje stvarstvo za vas. 

Zato tudi ne morem vedeti, natančno, kdaj se bo kaj zgodilo in zakaj. Vem pa, kaj lahko v tem trenutku naredite, da boste lažje zaživeli svoje življenje in da boste prejemali tisto, kar za svoj dušni razvoj, potrebujete in želite. 

Uroš Adrian

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...