Vibraplus
Mihaela Lederhas, coachinja in mentorica za lahkotnejše in bolj sproščeno počutje

Mihaela Lederhas, Vibraplus, coachinja in mentorica za lahkotnejše in sproščeno počutje, antistres programi, celostno svetovanje

Zagrebška c. 25
2000 Maribor

0 zahval     156 ogledov

Pomagati ti želim, ker verjamem, da lahko s strokovno in usposobljeno pomočjo gremo iz dobrega na bolje, če seveda pravi čas zaznamo prve simptome izgorelosti in kroničnega stresa in se ob tem rešimo naše mentalne, čustvene, fizične in dušne "navlake", ki nas drži tam, kje smo.

Pomagam ti lahko, če želiš izstopiti iz hrčkovega kolesa, ozavestiti in rešiti to, zaradi česar se vrtiš v enih in istih situacijah dan na dan in zaživeti manj stresno in bolj zadovoljno življenje.

Pomagam ti lahko, ker sem vse to doživela in vem, kako pomembna je podpora prave osebe, ki te razume in ti pomaga. Razumem te, kje si in ti lahko pomagam uravnovesiti sebe in  narediti spremembo do lahkotnejšega in bolj sproščenega življenja, preden te to stane zdravja ali še kaj več.

​​​V mojih programih je zbrano in strnjeno vse, kar potrebuješ, da lahko zaživiš svoje poslanstvo, ob tem (p)ostaneš zdrava in sproti uspešno premaguješ tako notranje, kot tudi zunanje ovire.

​Preden se odločiš za katerega od programov, se zagotovo želiš prepričati ali ti lahko ti programi resnično pomagajo in da mentorica ve, kaj počne.

​​Formalne kvalifikacije seveda niso vse, toda ko sprejemaš odločitev o nakupu nečesa, kar lahko spremeni tvoje življenje, zagotovo vsaka dodatna informacija ni odveč.

​​V osnovi sem magistrica poslovnih in ekonomskih ved. Dolga leta sem različne izkušnje nabirala v bančništvu, na področju informacijske tehnologije in projektnega dela.

​​Skozi neustavljivo željo po nenehnem učenju in odkrivanju neznanega na različnih področjih, konstantno gradim znanja, da ti lahko danes pomagam do boljšega življenja kot coachinja po izobraževalnem programu, akreditiranem pri ICF, mentorica, svetovalka, predavateljica, organizatorka, specialistka za tehnološko podporo, obrazna refleksoterapevtka po metodah SorensensistemTM in še bi lahko naštevala… Ob tem pa me je dobro obrusilo tudi življenje. :) In še se učim… Zate in zame.

​​​Se veselim najinega skupnega potovanja.

Objem, Mihaela

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Mihaela Lederhas, Vibraplus, coachinja in mentorica za lahkotnejše in sproščeno počutje, antistres programi, celostno svetovanje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...