Vibraplus
Mihaela Lederhas, coaching, obrazne refleksoterapije

Mihaela Lederhas, Vibraplus, transformacijski coaching, celostno svetovanje, refleksoterapije, osebne seanse, energijski tretmaji

Framska ulica 4
2000 Maribor

0 zahval     49 ogledov

Marsikdo me opiše kot multipraktika. V osnovi ekonomistka, magistrica poslovnih in ekonomskih ved, z dolgoletnimi izkušnjami v bančništvu in projektnem delu, z neustavljivo željo po nenehnem učenju in odkrivanju neznanega na različnih področjih, ter željo pomagati ljudem do boljšega življenja.

Zato se tudi nenehno izobražujem.  Med drugim sem tudi  ACTP ICF coach-inja, osebna in poslovna svetovalka, obrazna refleksoterapevtka po metodah SorensensistemTM, pretvornica energij in še bi lahko naštevala.

Pri svojem delu združujem pridobljena znanja za uravnovešanje dobrega telesnega in duševnega počutja. Svojo energijo, entuziazem, optimizem, znanje, strast, izkušnje in modrost, z velikim veseljem vlagam v to, da strankam pomagam in jih podpiram na poti k harmoniji na fizičnem, mentalnem, čustvenem ter energijskem področju.

Pri tem procesu, coaching podporo, mentorstvo in svetovanj tesno prepletam z obraznimi refleksoterapijami ter energijskimi tretmaji .

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Mihaela Lederhas, Vibraplus, transformacijski coaching, celostno svetovanje, refleksoterapije, osebne seanse, energijski tretmaji

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...