Zandernatis
duhovno prebujanje, kanaliziranja, TLHL (timeline healing), meditacije

Skupnost Zandernatis

Bevke 112b
1351 Brezovica pri Ljubljani

1 zahval     359 ogledov

Pozdravljeni vsi iskalci resnice, vsi v katerih se prebuja zavest, da svet, ki ga vidite, v njem živite in dihate, ni popolnoma takšen, kot so vas učili.
Skupnost Zandernatis je nastala kot naslednica gibanja Ubuntu Slovenija https://www.facebook.com/ubuntuslo/
Naše poslanstvo, namen in vrednote so še vedno enake, a odločili smo se za samostojno pot, polni nove energije ter vere v lepši in svetlejši jutri, pri katerem smo tukaj za vas. Za vsakega posebej.
Skupnost Zandernatis je združenje istomislečih posameznikov, ki ne verjamemo v naključja, ampak v to, da je bila naša pot pred tremi leti napeljana in vodena. Dihali smo s srcem in imeli skupen, enak namen - pomagati ljudem v stiski in skupnosti na različne načine (z zdravljenjem, ustvarjanjem novih rešitev, ki peljejo v samooskrbo posameznika, s psiho-socialnim svetovanjem,..) Vsak izmed nas je že v otroštvu razvijal paranormalne sposobnosti in se spominjal prejšnjih življenj. Naše izkušnje smo nadgrajevali z različnim znanjem in čakali na primeren čas, da bomo vse to lahko ponudili in delili tudi z vami. Pomagali vam bomo osvetliti vašo pot. Tu smo, da vas naučimo vzpostaviti stik s samim seboj, vašo dušo in višjim jazom. Ker veste, da obstaja nekaj več. Moč pozabe, ki nas spremlja ob rojstvu, je tu z namenom. Nudimo več oblik pomoči, različnih tehnik, ki vam bodo pomagale na vaši poti. Nekatere so zelo posebne in tudi edinstvene, ne smo v Sloveniji ampak v tem predelu sveta. Več o naših storitvah si lahko preberete na naši spletni strani www.zandernatis.net kjer se lahko tudi naročite.
Naše storitve smo razdelili na dva dela, duhovno prebujanje ter energetsko in duhovno zdravljenje. Sama sklopa in vse storitve se med seboj dopolnjujejo, lahko pa se zanje odločite samostojno. Odločitev je vaša, skladno z vašo osebno rastjo, željami, čutenjem in predvsem z vašo odločitvijo kako hitro in kako globoko ste se pripravljeni spoznati.
Duhovno prebujanje
Sklop duhovnega prebujanja zajema Pot sebstva, Zandernatis akademijo in Channeling (kanaliziranja).
POT SEBSTVA predvsem uči kako postati najboljša različica samega sebe. Kako se naučiti prisluhniti sebi, najti motivacijo in se spremeniti.
ZANDERNATIS AKADEMIJA ponuja poglobljena znanja na poti duhovne in osebne rasti na enem mestu.
KANALIZIRANJE pomeni posredovanje sporočil in informacij naših vodnikov, višjih jazov, angelov, različnih entitet preko človeka - medija. Bitja svetlobe želijo pomagati človeštvu kakor tudi posamezniku. Spodbujajo njihovo prebujanje in pomagajo pri premagovanju vsakodnevnih ovir.
Energetsko in duhovno zdravljenje
Ta sklop zajema nekaj vrst tehnik, ki pomagajo pri odpravi ter razrešitvi vaših težav, vzorcev in travmatičnih izkušenj. Lahko pa jih uporabljate le kot pospešitev vaše osebni rasti in duhovnega razvoja. Najbolj posebna in učinkovita je tehnika TLHL, zdravljenje po časovni liniji. Izkušnja je izredno močna, gre za zdravljenje duše in vseh naših teles (mentalno, čustveno, astralno, energetsko, kavzalno) Vsekakor pa je to le ena izmed njih. Morda je za vas bolj primeren Reiki, Chi Gong, Metamorfna tehnika ali le Meditacija. Pri odločitvi vam bomo pomagali, odličili pa se boste sami, za tisto ali tiste, ki bodo najbolj primerne za vas.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Skupnost Zandernatis

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...