Zavod Za Zavedanje
Djotiš in trening zavedanja

Zavod Za Zavedanje, Djotiš

Pavšičeva 40
1370 Logatec

0 zahval     110 ogledov

DJOTIŠ

Starodavna znanja djotiša nam na simbolni ravni razkrivajo, s kakšno vibracijo smo se rodili,  kakšna je naša naravnanost, na katerih področjih imamo potencial in katera področja nas morebiti zadržujejo. Pove nam, skozi kakšna obdobja smo že šli, v kakšnem se nahajamo sedaj in kakšna obdobja lahko pričakujemo. 

Djotiš nam lahko služi kot zemljevid na poti do našega samouresničevanja in nam je smerokaz za izbiranje boljših odločitev, bolj časovno ugodnega delovanja in razumevanja potencialov, ki se ponujajo, da jih lahko uporabimo za spremembo, ki si jo želimo.

ZA ZAVEDANJE ODNOSOV IN KOMUNIKACIJE


 Odnos je vse, v kar vstopamo. Lahko je poslovni, partnerski, starševski, prijateljski ali pa odnos do samega sebe. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, kako z izboljšanjem te osnovne sesatavine našega vsakdana, lahko preobrazite odnose med seboj in drugimi ljudmi. 

 COACHING

S pomočjo procesa coachinga boste spoznali od kje izvirajo vaši vzorci in vaš način komuniciranja. Kako lahko te vzorce prepoznamo pri sebi in kako pri sogovornikih s prilagojeno komunikacijo vplivamo na potek komunikacije in predvsem dolgoročno prispevamo k izboljšanju odnosov.

 TRENING ZAVEDANJA

Trening zavedanja pripomore, da se zavedamo omejitev, šibkosti, strahov itd. Pri tem je najbolj pomembno, da se ne borimo s strahovi, ampak se jih zavedamo, jih razumemo in zaživimo z njimi tako, da spreminjamo odzive in odnos do strahov. Samo tako se lahko z njimi soočimo, jih objektivno zaznamo, demistificiramo in z njimi zavestno zaživimo oz. jih odmislimo.

Velikokrat imamo o sebi in drugih zmotna prepričanja, saj na sebe in druge ne gledamo objektivno ampak skozi prizmo lastnih prepričanj/predsodkov/obremenjeni z govoricami itd. Prav ta prepričanja pa nam preprečujejo, da bi zaživeli bolj svobodno.

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  Zavod Za Zavedanje, Djotiš

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...