Sabina Blumauer
Gokhale metoda

1 zahval     398 ogledov

Izobražujem o pomenu primarne telesne drže za življenje brez bolečin v hrbtenici po Gokhale metodi. Metoda deluje preventivno in kurativno in je primerna za vse s slabo telesno držo in/ali vse z bolečinami v hrbtu, sklepih, vratu, itd. Gre za neoperativen način soočanja z mišično skeletnimi težavami. Več informacij o metodi najdete na www.gokhalemethod.com. Možno je individualno delo, delo v skupini ali namensko krajše izobraževanje za podjetja (promocija zdravja). Možno je tudi lastno učenje iz knjige" Rešite se bolečin v hrbtu v 8 korakih", Esther Gokhale. Za več informacij pokličite ali obiščite www.sabinablumauer.si.

Pravilno telesno držo vključujem v poučevanje družabnega plesa - swing in blues zvrsti. Mogoče je delo v skupinah ali individualno za različne namene (razvedritev, gibalna aktivnost, priprava na poročni ples).

V sklopu izobraževanj o boljši kakovosti življenja na fizičnem, psihičnem in duhovnem nivoju sodelujem pri vodenju programa: "Sprostimo se v to, kar smo.", ki je večplastno zasnovan prigram, za vnos večje sproščenosti, jasnosti in zadovoljstva v svoje življenje. Za informacije sledite povezavi:  https://www.facebook.com/SprostimoSe/

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Sabina Blumauer s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...