Živimo Povezani
The Reconnection-Ponovna povezava, Access Consciousness

Živimo Zdravo Povezani

Prekorje 57
3000 Celje

0 zahval     333 ogledov

Zanimanje za znanosti o nevidnem, ki posegajo na področja, ki presegajo fizični svet, kot ga zaznavamo s petimi čutili, za vstop in razumevanje višjih stanj zavesti, ki ležijo zunaj materialnega sveta in vsakdanjega dogajanja me je popeljalo na pot mojega življenskega poslanstva.

V te skrivnostne svetove sem strmela že kot otrok, skozi sam študij managementa in osemnajstletno poklicno pot je ostalo hrepenenje k nečemu, kar prepoznavamo kot višje od nas samih in našega telesa. Nekaj kar je bolj enostavno in preprosto v našem delovanju, nekaj kar nas dela bolj lahkotne in veličastne.

Skozi obdobje iskanja vira moči, ki nas povezuje z Absolutnim sem obiskala ogromno seminarjev, intezivov tako doma kot v tujini, vsak je delček v mozaiku dosedanjega vedenja in delovanja, kot doprinos svojemu življenju in vam. Šetnajstletno delovanje na tem področju so pred šestimi leti najbolj zaznamovele zdravilne moči frekvenc 333, The Reconnection – Ponovne povezave.

Ob neposrednem dostopu do univerzalne baze podatkov sem vam v oporo  pri prehodu v svetlo, zdravo in lahkotno prihodnost. Da se zaveste, da ste del kreacije, ne pa da jo obsojate ali se je bojite in da preidete iz stanja dualnosti v stanje Enosti.

Naša izbira je ali se omejimo le na človeški razum z vsemi njegovimi omejitvami in blokadami ali pa se povežemo z možnostmi neskončnega, tako da pričnemo uporabljati svoj podzavestni um in prisluhnemo temu, kar  želi povedati naša duša. Vse, kar je potrebno je, da izberemo. V trenutku postane vse tisto onkraj meja nam znanega resnično, postane del našega življenja. Vi ste izvor ustvarjanja spremembe, ki jo želite. In vem, radi bi izbrali več! Tako kot jaz. Vso to lepo sem v hvaležnosti, da mi je bilo dano in sem izbrala, želela podeliti tudi z vami... in še delim to Ljubezen, Svetlobo, Energijo, Informacijo.

Ste se tudi vi odločili za svojo spremembo? Potem stopite v Ljubezen. Prava definicija za ljubezen pa je delovanje, s katerim lahko izboljšamo svoj svet. Frekvenca ljubezni brez frekvence Svetlobe, ki prinaša informacije, je lahko zelo osiromašena. S spoštovanjem naše lepote in enkratnosti, v povezanosti s popolnostjo Univerzuma, vidimo Božanskost v sebi, katerega del kreacije smo.

Albina Bosilj Cekuta
Reconnection® Certified Practitioner in Access Bars® Fascilitator 

Načrt za uspeh

Načrt za uspeh

Albina Bosilj
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Živimo Zdravo Povezani

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...