Albina Bosilj

Načrt za uspeh

2. marec 2015    261 ogledov

Zakon prepričanja pravi, da naša prepričanja določajo naš svet, našo resničnost. Če gledamo svet vedno skozi predsodke, ki so v skladu z našimi prepričanji. Potem imamo malo možnosti za uspeh. Naše misli, naša prepričanja, delajo miselne predpostavke in zaključke ter napovedujejo naše ravnanje in obnašanje na vseh področjih našega življenja. Vedno ravnamo v skladu z našim mišljenjem, prepričanji, ki smo si jih pridobili že od otroštva dalje.

Kjer ste danes, kdo ste in kako se znajdete v življenju, ste zato, kar tako verjamete. Ali ste bogati ali revni, srečni ali nesrečni, uspešni ali neuspešni, ste zaradi vaših prepričanj.

Takoj, ko boste spremenili tok vaših misli in prepričanj o nekem delu vašega življenja, se bo ta del začel spreminjati. Spremenila se bodo vaša pričakovanja, razpoloženje in s tem delovanje v okolju in končni rezultati. Vaš zunanji svet je odraz našega notranjega sveta in ne more biti drugače. Negativnost v vaših mislih se vedno odraža v negativnem razpoloženju in obnašanju v vašem življenju in odnosih.

Vendar vedno lahko spremenite svoj načrt. V pomoč so vam lahko različna orodja od Access Bars tretmajev do Vpostavitve ravnovesja s Ponovno povezavo ali za začetek že zgolj s tem, da spremenite tok svojih misli.

Pričnite začeti misliti o tem, kakšni želite biti in ne kakšni ste. Odločite se za spremembo in začnite sprejemati vsak del svojega življenja pozitivno, navdušeno, navdihujoče. Oblikujte vaše življenje po novi podobi, oblikujte ga kot načrt za uspeh!

Vir: www.zivimopovezani.si
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...