Eva Rajh

Ko si nekaj želim ali to potrebujem

piše: Eva Rajh
28. september 2020    111 ogledov

Kako fino bi bilo, če bi lako naročili boljšo službo, lepe ocene, zdravje ali novo ljubezen kar po spletu. Logiraš se v trgovino, izbereš želeni izdelek, vneseš naslov, potrdiš plačilo in počakaš, da ti to dostavijo. 


Kaj pa če bi ti nekdo rekel, da nekaj podobnega pravzaprav obstaja? Pa še plačati ni treba. 

 

Ne le da nas vesolje vedno posluša in nam je na voljo, izredno radi nas podpirajo naši duhovni vodniki, angeli, celo duše prednikov in drugi, ki bdijo nad nami in nam vedno želijo le najboljše.

Táko naročilo naredi takole:
1. Pojdi v tih, miren prostor in se usedi ali uleži. 

2. Pojdi v meditativno stanje (ali v molitev) in nekaj časa le počivaj v tem stanju. Začuti, kako si del stvarstva.  In kako je stvarstvo del tebe. V sebi poišči ljubezen in mir.

3. Nato se v mislih obrni k tistemu, v katerega verjameš, in ga nagovori. Prošnja naj bo pozitivno oblikovana (Prav – želim na tem testu dobiti oceno 8; Narobe – nočem pasti izpita). Stavke oblikuj nekako takole: 
»Dragi duhovni vodniki, prosim vas, pomagajte mi pri učenju, da se bom dobro naučila snov. Pomagajte mi na testu, da se bom spomnila snovi, ki sem se je učila.«

4. Predstavljaj si, da je cilj že dosežen.
V našem primeru: Vizualizacija tega, kako se hitro in učinkovito naučiš, kako se ti zdijo vprašanja na testu lahka, kako ti profesor vrne izpit in se na njem sveti lepa ocena. Začuti vse to z veseljem, navdušenjem, predstavljaj si, kako vriskaš od navdušenja.
5. Na koncu meditacije/molitve/prošnje se za vso pomoč zahvali tistemu, h kateremu si se na začetku obrnil_a.
6. Po potrebi postopek ponavljaj. 

7. Potrebno je seveda potem tudi delati na tem. Učiti se, ponavljati, naspati se pred testom, zaupati sebi.

Ključne točke: pomen povezave s stvarstvom, zaupanje v procese, jasno oblikovana prošnja, močna vizualizacija, zahvala + akcija (prošnja ne bo dovolj, če tudi mi ne bomo pristavili svojega  lončka).

Pomni: Na vse nas sonce sije z enako jakostjo. Tudi ti si zaslužiš srečnost.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...