SENAD Dizdarevi─ç

Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?

21. september 2019    72 ogledov

V Orlovih krempljih in na planetu zaporu Leta─Źev

Tolteki so ┼że tiso─Źletja pred ┬╗modernim┬ź ─Źlovekom to─Źno vedeli, s kom imajo opravka in kak┼íen je resni─Źni smisel na┼íih ┼żivljenj v zaporu Leta─Źev. Vedeli so, da je to igra za ┼żivljenje ali smrt in so naredili vse, kar so mogli, da bi ostali ┼żivi.

V ─Źasu so uspeli ustvariti zelo konkreten sistem razli─Źnih dejavnosti, ki je imel en sam cilj. Kako se spremeniti iz fizi─Źnega v svetlobno bitje in ostati ┼żiv. Njihovo u─Źenje je bilo skrivno in le malo ljudi je vedelo zanj.

Kot vemo, v Los Angelesu ne obstaja Don Juanova ┼íola za naguale:) Po njihovi razlagi nove ─Źlane za tolte┼íke bojevni┼íke skupine izbere Namera oziroma Duh in ne ljudje. S Castanedo je bilo isto.

Mi, ostali, nismo bili izbrani:)

Ne glede na to, smo kot nori brali njune magi─Źne avanture in tu in tam poskusili kak┼íne vaje. Ve─Źina je bolj vadila branje vaj kot dejansko izvajala vaje:)

Sam sem poskusil ustaviti um z gledanjem preko horizonta in uspel. ┼Żivim v bloku in skozi okno vidim drugi blok. Cel dan ne morem biti zunaj, tako da sem vadil po eno uro na dan, ko sem ┼íel na sprehod. In ┼íe to ne vsak dan.

Rad sem sanjal in sem se nau─Źil budno sanjati s Castanedino knjigo Umetnost sanjanja. To je bila moja Vaja! Hitro sem se nau─Źil budno sanjati in sedaj tako sanjam ┼że ve─Ź kot 30 let.

Ko sem prvi─Ź bral Castanedino knjigo in postavljal namero pred spanjem, da bi se v sanjah prebudil, ┼íe nisem vedel, kako pomembno bo to znanje budnega sanjanja zame v prihodnosti. Verjemite mi, tudi za vas:) Vem, kako se to sli┼íi, ampak boste videli, da je res.

Kasneje sem poskusil tudi Tensegrity vaje in spomnim se, da je bila ena vaja res zelo u─Źinkovita za ustavljanje mi┼íljenja. Kot bi pritisnil na gumb, je bil um tiho.

Takrat sem ┼íe vedno ┼żivel po scenariju za mojega inkarnanta Fedjo in sem bil popolnoma nezaveden in neprebujen. Polovico ─Źasa sem se vedel ┼íkodljivo, drugo polovico sem posku┼íal biti bolj┼íi:) Dopoldne sem gradil, popoldne ru┼íil.

Dokler me niso neznana bitja iz vesolja leta 2004 prebudila. Takrat se je za─Źela prava igra.

Se nadaljuje.

Senad Dizdarevi─ç

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...