Energijska masaža Soul contact®

19 ogledov

Masaža Soul contact® je drugačna od preostalih masaž, saj gre tukaj za nežen zavesten dotik telesa, kar omogoča, da terapevt in stranka prideta v globok stik in se resnično povežeta na globjih ravneh. Prav ta nežni dotik omogoči še večjo sprostitev mišic, telesa in duha.

Kdaj ste nazadnje prejeli nekaj tako zelo nežnega in prijetnega, da je pobožalo vaše celotno bitje?

Tukaj nastane prostor za dušno zdravljenje in globoko sprostitev. Z aktivacijo nežnih zdravilnih energij dosežemo še večji učinek sprostitve in dvig življenske energije. Vzpostavitev stika z lastnim bistvom je najdragocenejša izkušnja, ki jo lahko vsak človek živi v času svojega obstoja.

Gre za vir starodavnih znanja in praks, ki pripadajo tisočletnim tradicijam, katera so strokovno združena in integrirana, da nudijo dostop do najglobljega dela sebe.

Masaža se izvaja po celem telesu (noge, hrbet, trebuh, roke, prsni koš in obraz). S tem omogočimo, da se celotno telo obnovi, sprosti, povrne se vitalnost ter veselja do življenja.

Več informacij najdeš tukaj.

PONUDNIK

Sem Saša Rešeta, z energijskimi tretmaji in poučevanjem delavnic za lajšanje stresa in aktivacijo samozdravljenja teles želim pomagati ljudem, da lažje presežejo svoje težave na področju zdravja, psihološkega...

  |  prebudi.se/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...