Energijska terapija z božanskimi žarki Lemurije

377 ogledov

Zelo pogosto se izkaže, da čustvene in duševne stiske (potlačena čustva, strah, jeza,…) pripeljejo do energijskih blokad. To se nato fizičnem telesu pokažejo kot bolečine, bolezni, utrujenost, brezvoljnost,… Z energijsko terapijo in svetovanjem, lahko pridemo do vzroka nastalih stanj, kar pripomore, da se začne vaše počutje izboljševati. Seveda pa je pri tem zelo pomembno vaše sodelovanje, koliko ste pripravljeni na spremembe v vašem življenju.

Ko sem pri terapijah s kozmično zdravilno energijo začela delati z božanskimi žarki sem opazila, da se pri ljudeh hitreje izboljšuje fizično in čustveno počutje. V veliko pomoč so tudi pri duhovnem razvoju, saj delujejo na vsa naša telesa: fizično, čustveno, duševno, duhovno,.. Energije žarkov so močne, zato z njimi delam vzporedno z drugimi oblikami energijskega zdravljenja in ko čutim, da oseba to potrebuje.

Ker sem samo prevodnik kozmične zdravilne energije, vedno prosim bitja višje sfere, da me vodijo (angele zdravljenja, mojstre, duhovne vodnike,…) Roke polagam na različne dele telesa, predvsem pa tam, kjer so energijske blokade in potrebujete večji vnos kozmične zdravilne energije.

Med samo terapijo lahko začutite rahle vibracije v telesu ali pa tudi ne, kar ne pomeni, da energije niste prejeli. Tako kot smo si različni ljudje, je tudi odziv na terapije različen. Na energijskih terapijah dobite vedno toliko, kolikor ste pripravljeni sprejeti.

Trajanje terapije: od 30 - 45 min.

Prijave na: utrinkimirah@gmail.com

Izvaja: Mirjana Kozlan

PONUDNIK

Avtorica knjige, lastnica blagovne znamke, delavnice in izobraževanja za terapevte Zdravljenje notranjega otroka, angelska učiteljica, predavatelj dr. Grabovoja, osebni coach

  |  sofijarelaks.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...