Oddihi SPREMINJANJA v letu 2017

Ponudnik: Alika
Prispevek:290 eur
Izvaja:Alika
Kontakt:Alika 031 309888, dea.diana222@gmail.com, alison.jakomin@gmail.com
Kje:

0 komentarjev    1046 ogledov

Oddihi SPREMINJANJE so lahko velikodušno darilo sebi, in vsem tistim, ki jim s sončnim žarkom želite ogreti srce.

Oddihi se izvajajo v Republiki Hrvaški – Dugi otok, Soline ali na Ižu v obdobju od februarja do novembra 2017

Oddih  SPREMINJANJE vključuje delavnice z bogatimi vsebinami, ki nas nežno vodijo po poti lastne transformacije, z namenom, dazačnemo Življenje živeti mi in ne več Življenje nas, individualna svetovanja z uvidi, učenje univerzalnih življenjskih naukov, krajši izleti in meditacije so namenjeni vsem, ki verjamete, da je življenje lepo, vsem, ki uživate v raziskovanju, vsem, ki iščete odgovore, vsem z izkušnjo izgube, ranjenosti, zapuščenosti in vsem, ki jim notranja radovednost narekuje naj v svojem življenju poiskusijo nekaj novega, nepoznanega. Prečudovite  Soline obiskovalcu ponujajo priložnost, da  zares spozna in doživi občutek svobode in notranjega miru.  Modrost univerzalnih življenjskih naukov pravi, da ko enkrat občutimo, znamo ta občutek priklicati vedno, ko ga potrebujemo. In v današnjem hitrem in turbolentnem načinu življenja, je ta sposobnost še kako dobrodošla.

Cena (izmenjava energije) programa je 330€. V primeru naročila bona do 31.12.2016 je cena programa 290€ (vaš prihranek je 40€).  Bon lahko vnovčite v letu 2017. Vključuje 3 x nočitev v apartmaju, 3 x zajtrk, kosilo, večerja, brezalkoholna pijača in prigrizki (energijske tablice in sadje),  vodene meditacije, vodene delavnice, individualno svetovanje z uvidi,  refleksna masaža stopal  oz. masaža telesa po vaši izbiri za doplačilo 20 do 30 €, 21 dnevno mentorstvo po zaključenem programu, izdelavo astrološko arhetipske natalne karte, Avdio posnetki meditacij, delavnic in readingov. Možna je tudi organizacija prevoza v kolikor se za to zanima najmanj 6 gostov, za doplačilo.

Kdaj: vikend (prihod četrtek - nedelja) skladno z razpisanim terminom 2 ali 3x mesečno v obdobju od februarja do novembra 2017. Objavljeni bojo na portalu Svetloba.si na moji poslovni strani in na FB strani Atelje Dea Diana. Vse, ki boste bone naročili, pa bom o terminih osebno obveščala preko elektronske pošte.

Mnenja udeležencev oddihov:

»Draga moja Alika, pri nas je danes zelo grdo vreme...dež, veter - baje oranžni alarm.....vendar pa je v meni, notranja umirjenost......še posebej, ko vidim prečudovito morje, svetilnik in Soline.
Pozorno sem prebrala vse, kar si mi napisala. Vse te moje hiše...in planeti....to bom večkrat prebrala. Strah....strah....moram se ti zahvaliti ker sem se, po vrnitvi iz Solin s temi moji strahovi soočila in jim rekla, da jih ne rabim več......zavestno!!!! tako, da dosti lažje funkcioniram..
v kolikor bo prišlo do takšnih ali drugačnih težav jih bom sproti reševala......saj sem carica kaj ne! ;))
Rezultat odvrženih strahov pa je, da jaz več ne zahtevam..ne težim....ne nabijam....in ne vem še kaj, in kot čudež glej..glej... zdaj moja draga 2 moška mene iščeta....sama naredita stvari..... mi dajeta se pogovarjata.....ogledalo!!
Iz prebranega se me je dotaknila tudi beseda minljivost.....zato bom še bolj živela za danes in zdaj.....inbilahvaležna.....
Kaj naj ti še napišem, rada te imam od vedno, hvaležna sem za to prijateljstvo......UŽIVAJ, LJUBI IN ŽIVI NA POLNO - TVOJE NOVO ŽIVLJENSKO POGLAVJE !!!Poljubček« K.T.

»Draga Alika, po dolgem času sem se počutila zelo umirjeno, sproščeno in potrjeno. Hvala in vse dobro ti želim. N.P.

»Sem zelo vesela, da sem prišla. Veliko novega sem slišala in zelo prijetno je bilo. Čas je kar bežal…kot, da je vse skupaj trajalo 20 minutk« N.F.

»Najprej full hvala za tvojo analizo. Prava stvar ob pravem času! Kar si mi napisala mi je odprlo oči, uspelo ti je usmeriti moje misli v en cilj, fokus. Še enkrat iskrena hvala« E.B.

»Draga moja, hvala ti za pogovor. Vedno me napolniš z energijo in vedno znova me potrjuješ. Hvala ti za vse nasvete. Rada te imam.« B.E.

»Draga Alika, poslušala sem že kar nekaj meditacij, ampak to…pa to je…ne najdem dovolj močnega izraza! Pa to je fenomenalno! Jaz sem totalno navdušena!!! S svojim žametnim glaskom uspeš resnično pripeljati zavst v višje dimenzije! Jaz sem risnično čutila, slišala, videla…bila sem v drugem svetu! Začutila sem ogromno ljubezni in topline…telesno pa toploto…neizmerno prijetno počutje..kar mi ostale meditacije niso uspele priklicati!! Pa ne govorim to zato, ker te imam rada, ampak dejansko tako je! Izzoveš neizmerno ljubezen in hvaležnost! Hvala, hvala, hvala ti za tako darilo« E.B

»Draga Alika, iskrena hvala za vaše posebno sporočilo. Resnično sem hvaležna za vas, da ste v mojem življenju. Vaše toplo srce in prijaznost sta ne precenljvi. Najina energija se blagodejno prepleta, žari in bogati, čutim vas kot najsvetlejše sonce in moje srce poskoči ob misli ali stiku z vami. Mehek in topel objem« I.B

"Alika, včeraj sem dobila tvojo pošto.Globoko iz srca se zahvaljujem za vse lepe trenutke pri vama na otoku in res sem hvaležna, da mi je bilo dano srečati dva tako čudovita človeka in v vaji družbi čas prehitro teče. Alika analiza rojstne karte nosi veliko resnice in res si mojster svojega poklica.
Naj bo tvoje življenje posejano z milostmi, kot je narava spomladi posuta z cvetjem." M.P

"Draga Alika. Izražam hvaležnost za vsa spoznanja, ki sem jih bila deležna na tvojih delavnicah. Priporočam vsem, ki se želite iskreno ozreti na svoje življenje, se prebuditi in osvoboditi. Alika je odličen vodnik. Objem in upam, da se vidimo spet.« D.B

»Krasna karta in razlaga. Hvala« N.N

Vaša naročila  sprejemam na dea.diana222@gmail.com, alison.jakomin@gmail.com ali na tf. štev. 031 309888.

Način plačila: po prejetem naročilu vam po elektronski pošti pošljem račun. Ko je račun plačan prejmete po elektronski pošti vašo napoved oz. bon.

Leto 2017 je leto novih začetkov. Vam in vašim najdražjim želim, da v leto 2017 vstopite z občutkom radostnega pričakovanja in tako problemom odvzamete moč.

Kdo sem? Z vami bom to čudovito izkušnjo delila Alika. Diplomirana ekonomistka, ki sem 25 let v velikem podjetju skrbela zato, da so se uporabniki dobro počutili in, da so doživeli občutek, da so zares pomembni.  Danes sem intuitivna Diotiš svetovalka, medij, angelska terapevtka, izvajam  meditacije in reiki terapije. Življenje mi je ponudilo dar in znanje s katerim podprem ljudi, da lahko zaradi SPREMEMBE zopet in še boljše ustvarjajo.

DIPLOMA:

Vedska astrologija DJOTIŠ, IZAQ, Inštitut za kvaliteto življenja

CERTIFIKATI:

Angelska intuicija, certifikat angelski intuitivni terapevt
Angelska šola, certifikat Angelski intuitivni terapevt
Tečaj meditacije, certifikat
Tečaj medijstva,certifikat  
Kabala, osnove numerologije
Šola arhetipov, Čarobni jezik arhetipov, I. in II. stopnja, cetifikat

Z ljubeznijo, Alika

 

 

                                                                           

 

Naročilo na storitev | Oddihi SPREMINJANJA v letu 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Atelje Dea Diana, Soline 31A, Hrvaška


Alika

regeneracijski oddihi in tehnike za dvig kvalitete našega življenja

Rada imam ljudi. Sem Diotiš svetovalka in osebna motivatorka. 5.10.2016 sem začela živeti novo poglavje v svojem življenju. Z veseljem vam bom predala vse modrosti, da lahko novo poglavje začnete pisati tudi vi, če si to želite.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...