Poglobljena terapija

Ponudnik: Žarek sreče
249 ogledov

Poglobljena terapija je primerna za vsakogar, ki si želi narediti večji premik v svojem življenju.

Med procesom se povežemo z vsem tem, kar mi smo in delamo na področjih našega bitja, duše, telesa in vsega tega, kar je del nas in našega življenja. Iz tega tudi izvira ime terapije, saj se poglobimo v vsa naša notranja stanja in jih skupaj premostimo. Pri delu se povezujemo tudi z našimi osebnimi vodniki, vnebovzetimi mojstri, angeli in svetlobnimi bitji.

Gre za čudovito individualno izkušnjo, pri kateri lahko naredite velik preskok v osebnemu počutju, pri tem kako se obnašate in odzivate v raznih situacijah, pri sprejemanju in razumevanju sebe, osvajanju novih znanj in spodobnosti, uravnovešanju odnosov, harmonizaciji čustev, notranje umirjenosti, odpravljanju stresa in stresnih situacij ter vseh ostalih področjih, ki vam v povzročajo preglavice.

Vsak, ki izbere poglobljeno terapijo, prejme tudi naloge in napotke, ki mu pomagajo ozavestiti sebe, svoje počutje, obnašanje in delovanje. Število nalog je odvisno od posameznika in je prilagojeno glede na njegove potrebe, predhodna znanja, izkušnje in pripravljenost narediti nekaj zase.

Namen poglobljene terapije je, da najdemo pravo vzrok zakaj se vam nekaj dogaja ali zakaj nečesa ne morete doseči, spremeniti ali izboljšati Ko slednje najdemo, lahko težavico, oviro ali problem odstranimo, spremenimo, transformiramo...

Kaj dobim s poglobljeno terapijo?

  • globoko sprostitev
  • izboljšanje osebnega počutja
  • pregled nad tem, kaj se z mano dogaja
  • notranji vpogled v delovanje obravnavane osebe
  • poglobljena obravnava vsega kar mi smo kot bitje, telo, duša...
  • domače naloge, ki pomagajo osvojiti novo znanje ali zavedanje
  • napotki za delo na sebi

Poglobljeno terapijo lahko izvajamo tudi na daljavo, preko spleta ali telefona.

https://www.zareksrece.si/si/storitve/poglobljena-terapija/

Mnenja strank

Ko sem si rekla: "Ne grem se več, tukaj je nekaj več!" in sem se odločila posvetiti svoji osebni poti, je bilo nekaj najlepšega zame. Sama nisem zmogla več. Draga Maša,takoj po terapiji sem se počutila umirjeno, kot še nikoli. Koraki, ko sem hodila, so bili samo moji,trdno na tleh in odločni. Bila sem sama z seboj in srečna. Cilji so bili jasni,brez dvomov in problemi kmalu rešeni.

Zdaj vem zakaj so bili in koliko so mi jemali. Spet imam sestro. Znam se umiriti in sedeti brez slabe vesti. Čas z otrokom,ki dela vragolije niso skrbi ampak užitek. Stvari,ki sem naredila,vem da sem naredila prav. LEPO MI JE! Ne znam opisati, kako sem Ti hvaležna! Enostavno hvala,ker si!

Nataša

 

En obisk pri Maši, katerega mi je podarila najdražja oseba v mojem življenju, mi je še bolj polepšal moje počutje in veselje. Imela sem problem z mehurjem in ker nisem bila kos pozdraviti niti z tabletami, mi je pomagala prav boginija Maša. Obenem pa mi je še razjasnila določene dvome o mojem privat oz. čustvenem področju. Tako, da sem danes kot nova. Nasmejana, vesela in brez bolečin.

Hvala Maša, ker obstajaš. Jaz resnično priporočam! Sem tudi sama oseba, ki sem bolj skeptična glede takih stvari, ampak tokrat sem se zmotila. Res deluje!!!

Marjeta, 40 let

 

Po enih treh tednih ko je bil moj 3 letni Žan pri tebi so se stvari začele spreminjat in to seveda na boljše :) ful se mu pozna v obnašanju (kar opazijo vsi), začel je ponavljat besede za nami......jaz se ti sploh ne znam zahvalit, jaz sm srečna do neba :) končno napredek in to ogromen.

Prvo spremembo, ki smo jo opazili je, kako se je začel obnašati do drugih ljudi. Prej nikogar ni imel preveč za mar, tudi če ga je kdo klical ali pa hotel ga malo stisniti se mu je kaj hitro izmuznil iz rok, pogledal v oči tudi ni skoraj nikogar. Sedaj je to drugače, pogleda skoraj vsakega ki ga ogovarja, ni problem se k nekomu (ki ni iz domače hiše) vsesti v naročje in se pocartati... Bratca neprestano lovi, da se z njim preganja (prej tega ni bilo).

Kar se tiče govora: pred tem ni blo ne duha ne sluha o besedi, ki bi jo mi dejansko zastopili, samo čeblanje v prazno, če si mu hotel govoriti besede da bi jih ponavljal, se je samo zasmejal in zbežal stran....počasi je začel opazovati premikanje ustnic in nato kar naenkrat so začele padati besede iz ust, sicer smo zaenkrat na cca 10 besedah, ampak to ja za nas res ogromen napredek :)

Anita

PONUDNIK

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...