Maša Plaznik

Energijska terapija za 10.000€.

29. marec 2022    45 ogledov

Ste kdaj pomislili na to, da je lahko energijska terapija v obliki nečesa, kar je materializirano v nekem predmetu in lahko uporabite vsakič, ko si to zaželite?

Z energijskimi terapevtskimi mili My conscious soap, je Maša Plaznik realizirala ravno to. Skanalizirala je energijo, ki jo je materializirala v teh čudovitih energijskih milih. In sedaj so energijske terapije Sonce, Mir in Povezava z Zemljo na voljo za vse vas. Aktualizirane in materializirane v obliki energijskih mil My conscious soap, ki jih lahko kupite v spletni trgovini myconscioussoap.com, Etsy-ju ali osebno v Žarku sreče.

Eno energijsko terapevtsko milo My conscious soap, ti omogoča energijske terapije skozi cel mesec

Da ti še bolj približamo vrednost My conscious soap energijskih terapevtskih mil, preberi še tole.

Predstavljaj si, da nimaš dovolj denarja, da bi si kupil/a avto. Ko potrebuješ prevoz, moraš poklicati taxi, počakati, da se taxi pripelje in ga na koncu tudi plačati za opravljeno storitev. V kolikor imaš na voljo denar, da si kupiš avto, ga lahko uporabiš in se zapelješ kadarkoli želiš. Ni potrebno čakati in na koncu porabiš manj denarja in manj časa za prevoz.

Sedaj pa poglej, kako je z našo energijsko terapijo, ki je skrbno shranjena v milih My conscious soap. Energijska terapija v milu je cenovno zelo ugodna izbira. Ti dejansko ne kupiš mila. Kupiš si storitev, ki jo lahko uporabiš kadarkoli želiš. Lahko prejmeš energijsko terapijo vsak dan, lahko priložnostno. Lahko jo prejemaš skozi cel mesec, prav vsak dan.

Kdaj si nazadnje prejemal/a energijsko terapijo? Kdaj si si nazadnje sploh vzel/a čas, da si se nekje naročil/a na energijsko terapijo? Koliko denarja si za to porabil/a? Kakšen je bil učinek?

Obilje, ki ti ga omogočajo energijska terapevtska mila My conscious soap je vredno več kot 10.000€

Predstavljaj si zavedanje in občutek obilja, ki ga lahko živiš vsak dan, ko začneš uporabljati mila My conscious soap in prejemaš energijsko terapijo. Waaaaw... ni besed, ki bi lahko opisale vse, kar se ti lahko odpre v življenju, ko začneš prejemati.

Sedaj poglejmo realnost ta trenutek. Dobra energijska terapija stane najmanj 200€. Za trerapijo si moraš vzeti čas, rezervirati termin, plačati veliko denarja in čakati na ta dan in upati, da se ne bo nekaj zgodilo, da na koncu ne boš utegnil/a iti. No, v kolikor rata, prejmeš eno terapijo.

Kaj če lahko ta denar vložiš v energijsko terapevtsko milo in lahko prejemaš terapijo prav vsak dan v mesecu? In nikamor ni potrebno iti, nikogar ni potrebno čakati

To je dejansko energija obilja. Kjer prejemaš cel mesec energijsko terapijo, ki je shranjena v milu, za katero bi sicer plačal več kot 10.000€. Torej, za enakovredno prejemanje terapij skozi cel mesec, bi moral plačati več kot 10.000€. Ti vse to prejmeš v našem energijskem terapevtskem milu My conscious soap, za ceno 40€. V kolikor zeliš, lahko kupiš dva ali tri mila. Kaj je šele potem mogoče zate?

My conscious soap ima na voljo tri različne energijske terapije, shranjeni v milih

Kaj če lahko kupiš vsa tri energijska terapevstka mila? Sonce, Mir in Povezava z Zemljo. Torej investicija nekaj več kot 100€, ti podari protivrednost okoli 30.000€ energijskih terapih, kjer prejemaš obilje, čisto neskončno energijo, nov zagon, nova zavedanja, se sprostiš, povežeš s seboj, si umirjen/a, zbran/a, živiš srečno, lahkotno, zadovoljno, ekspanzivno in aktiviraš ogromno novih možnosti za še lepše in bolj lahkotno življenje.

Torej vložiš samo 40€ in prejmeš tudi do 10.000€ protivrednost v energijskih terapijah. Kako je lahko še boljše kot tako?

My conscious soap v vsakem domu

Kaj če imaš lahko doma vsak dan na voljo energijo obilja? V rokah držiš svoje energijsko terapevtsko milo My conscious soap, ki je vredno 10.000€, ti pa zanj plačaš le 40€. In koliko vsega, se ti bo odprlo šele, ko ga boš začel/a uporabljati na svojem telesu?

Več o energijskih terapijah My conscious soap shranjenih v milih, najdeš na spletni strani www.namili.se

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...