Poučevanje moderne čarovnice

Ponudnik: Tinthai
Prispevek:2980€
Izvaja:Tinthai
Kontakt:031674402, info@tinthai.si (TINA OREL)
Kje:

83 ogledov

Ali si se že kdaj počutil/a, da nisi zaželena, da nikamor ne spadaš, da si osamljena in da te nihče ne razume. Si se počutila kot, da te bodo zažgali na grmadi, če se ne prilagodiš. Tako si izdala sama sebe in tvoja duša ni bila ok.

Naj ti povem, da je vse ok. Nič ni narobe, da se tako počutiš, saj vsi želijo da smo na PROGRAMU, ker nas tako imajo v PESTI, ampak ti si bolj pametna in se ne daš. Greš po svoje in slediš svoji intuiciji. Ne zanima te več, kaj drugi govorijo, kaj drugi od tebe PRIČAKUJEJO. Ti samo slediš svojemu srcu in tvojemu bistvu.

Če želiš dobiti nazaj svoj SRČNI KOMPAS, ki ti bo še bolj pomagal, da slediš svojemu SRCU, potem je zate pravi 6 mesečni mentorski program MODERNA ČAROVNICA. Starodavna znanja bova skupaj prevedli  v sedanjost in pomagala ti bom, kaj z vsem tem znanjem narediti. Poučila te bom kako si z DJOTIŠ ANALIZO pomagaš in narediš PREMIK v tvojemu življenju. Na koncu programa bo tvoja vibracija tako visoka, da se ne BOŠ VEČ BALA, da bi te ZAŽGALI NA GRMADI. Vsi imamo ta strah v sebi, saj se je v preteklosti to res dogajalo. Vsak, ki je kaj vedel in se ni oziral na družbena pravila, je moral biti izločen. Žensk pa so se bali, ker so imele zelo dobro razvito INTUICIJO.

Upam, da razumeš, kaj ti želim povedati. Moč je v tvojih ROKAH. Samo ti se lahko odločiš ali boš šla po stopinjah vseh kot OVCA ali želiš postati MOČNEJŠA, v boljši ENERGIJI, pa tudi če te zato izločijo. Ti že veš zakaj to delaš in to je vse KAR ŠTEJE.

Vabim te, da izstopiš iz povprečja in se vpišeš v moj 6 mesečni mentorski program – MODERNA ČAROVNICA na www.tinthai.si  izpolni obrazec, ali mi piši na info@tinthai.si. Vedno bom vesela tudi tvojega klica na 031/674-402.

Jaz sem že tu, kje si pa TI?

PONUDNIK

“Djotiš je svetloba, ki odstrani tančice nevednosti in nam pomaga lažje živeti.” Vzemite vajeti življenja v svoje roke in postanite, kar ste vedno želeli. Ko sprejmete odgovornosti in...

  |  www.tinthai.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...