Refleksoterapija

Ponudnik: Ana Bergant
Prispevek:40 euro
Izvaja:Ana Bergant
Kontakt:041 619 035, anabergant15@gmail.com (Ana Bergant )
Kje:

79 ogledov

Refleksoterapija je starodavna tehnika, namenjena boljšemu počutju, sprostitvi in odstranjevanju blokad, ki jo s pridom uporabljamo še danes.

Na stopalih se nahajajo refleksne točke, ki so povezane z vsemi deli telesa in jih med masažo stimuliramo. Refleksoterapija poteka na več nivojih : telesnem, čustvenem, energetskem in duhovnem.

Refleksoterapija spodbudi samozdravilne sposobnosti telesa. S pritiski na refleksne cone na stopalih se ponovno vzpostavlja ravnovesje in harmonija v človeku.

Refleksoterapijo izvajam z nežnimi, tekočimi gibi, ki pa vseeno delujejo globinsko in sežejo vse do korenin. :-) 

"Stopala so ogledalo naše duše."

Terapija traja 1 uro.

MNENJE

»K Ani grem, ko imam vsega preveč, ko mi nagaja ščitnica, ko me bolijo sklepi - od nje odidem pomirjena, energetsko napolnjena in z občutkom, da bom tako sproščena lažje kos izzivom, ki mi jih je namenilo življenje. Po obravnavi spet čutim sebe, zdaj sem povezana s sabo, zdaj bom lahko poskrbela tudi sama zase. Preprosto je: sam s sabo ne moreš več, pa poiščeš pomoč. Greš  k Ani in vseeno ti je, kakšno terapijo bo izbrala. Vedno te začuti in ti pomaga nazaj najti sebe.«

Meta Klauser

 

Za več informacij in prijavo me prosim kontaktirajte na 041 619 035 ali anabergant15@gmail.com. 

Več info : https://anabergant.com/

Tretmaje izvajam v Luciji in Ljubljani. 

 

PONUDNIK

Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste? In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba...

  |  anabergant.com/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...