Ana Bergant, Follow your joy tretmaji in delavnice za več radosti, zavedanja in lahkotnosti

Optimizma se lahko naučimo

25. april 2020    11 ogledov

OPTIMIZMA SE LAHKO NAUČIMO

Kaj, če je sreča le izbira?  In kaj, če je možno p/ostati srečen ne glede na to kaj se dogaja?

V časih, ko se je življenje podredilo skrbi za to, da se ustavi širjenje virusa, je še posebej pomembno ohranjati trezno glavo in notranji mir. Ta čas je tudi priložnost, da se poglobimo vase, še enkrat prevetrimo naše prioritete v življenju in razmislimo o tem ali je potrebno kaj korenito spremeniti. Zdaj je čas, da se vprašamo ali živimo v skladu s samim seboj in ali sploh živimo življenje, ki smo si ga zase želeli v mladosti. Takrat, ko smo si še upali sanjati izven okvirov, ko nam je bilo še vse dosegljivo.  

Kaj, če so tiste pozabljene sanje, ki ste jih imeli v mladosti, možne?

Globoko sem prepričana, da vsaka situacija pa najsi bo še tako huda in neizprosna, prinaša darilo za nas. Moja izkušnja je celo taka, da so mi najtežje situacije odkrile največje bisere. Kaj, če je sedaj resnično prišel čas, ko lahko odvržemo vse maske in se pokažemo pred sabo in svetom taki, kakršni smo v resnici? Kaj, če je zdaj čas, da resnično začnemo živeti sebe? In ne, z vašo drugačnostjo ni nič narobe. Vaša drugačnost je darilo temu svetu. Naučeni smo bili, da moramo ustrezati v to družbo, da se moramo prilegati. Kaj pa če je sedaj čas za nekaj drugega, za drugačnega vas? Kaj, če so podnebne spremembe, okoljski in zdravstveni problemi le klic k temu, da se dokončno prebudimo in sprevidimo, da je potrebna globalna sprememba? Globalna sprememba pa se začne pri vsakem posamezniku posebej.

Zato predlagam, da se vsi skupaj začnemo spraševati vsak dan posebej kaj lahko danes prispevamo k temu, da bomo srečnejši in da bo svet lepši. 

Želela bi vam predstaviti tehniko Access Bars®, ki je lahko v veliko pomoč pri osvobajanju od  načinov delovanja, ki preprečujejo, da bi živeli v skladu s seboj. Obenem pa zelo pozitivno deluje pri brezvoljnosti, depresiji, tesnobi in zelo povečuje občutek sreče, če naštejem le nekatere učinke.  Pri tretmaju z nežnim dotikom 32 točk (barsov) na glavi možgani preidejo v theta stanje - stanje globoke relaksacije, kar je tudi znanstveno potrjeno. Takrat se aktivira samozdravljenje telesa, saj v tem stanju dostopamo do podzavestnih vzorcev.
Z Access Bars® "deletamo" – zbrišemo mesta na trdem disku naših možganov, ki nam preprečujejo, da bi bili resnično svobodni in resnično srečni.

Na vas je ali boste podlegli mnenju drugih ali pa se  boste vsak dan posebej odločili, da ne boste več nasedali paniki in strahu, temveč boste življenje vzeli v svoje roke, ne glede na vse.

Vi ste najmočnejša sila v vesolju in nič vas ne more ustaviti.

Zato se vprašajte vsak dan znova : Kaj lahko jaz prispevam k temu, da bosta moje življenje in svet lepša?

Sledite sebi, svojemu vedenju, naredite si dneve lepše za vas, za vse nas in za naš planet!


Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...