Ana Bergant, Follow your joy tretmaji in delavnice za več radosti, zavedanja in lahkotnosti

5 nasvetov za učinkovit imunski sistem

25. april 2020    283 ogledov

5 NASVETOV ZA UČINKOVIT IMUNSKI SISTEM

Na naše zdravje in psihofizično počutje vpliva več dejavnikov, zato je celosten pristop k podpori imunskega sistema ključen. Predstavljam vam pet priporočil za podporo vašemu imunskemu sistemu.

1.     Zdrava prehrana

2.     Gibanje na svežem zraku

3.     Kakovosten spanec

4.     Duševni mir in pozitivna naravnanost

5.     Energijska pretočnost

Verjetno se vsi zavedamo pomena zdrave prehrane, zadostnega počitka in gibanja na svežem zraku za naše zdravje in splošno psihofizično počutje. Tako kot je treba poskrbeti za telo, pa je treba nekaj pozornosti posvetiti tudi zmanjšanju stresa oz. sproščanju ob dejavnostih, ki jih imamo radi. V tem času, ko se zelo poudarja higiena rok, kašlja ipd., bi želela omeniti tudi pomen higiene uma in čustev. Saj je, kot pravi dalajlama, mir v svetu odvisen od miru v srcih posameznikov.

Kot nas uči kvantna fizika, da je vse okrog nas energija, tudi človek ni fizično bitje, temveč je v osnovi bitje energije.

Predstavila vam bom energetsko tehniko MTVSS, ki se izvaja s polaganjem rok in je zelo učinkovita kot podpora imunskega sistema. Je ena od več kot 70 različnih energetskih tehnik Access Consciousness®, ki se uporabljajo za zmanjševanje bolečin, travm, izboljšanje vida, hitrejšo regeneracijo telesa po poškodbah in naporih, za utelešenje radosti, boljšo gibljivost, energetsko pretočnost in še bi lahko naštevali.

Accessove energetske tehnike so povabilo v popolnoma novo resničnost, v novo zavedanje samega sebe in svojega telesa. Telesu omogočijo, da se vrne v stanje ravnovesja, kar pomaga pri regeneriranju in dolgoživosti.

Kaj, če bi lahko svoje telo uporabljali kot orodje, ki pripomore k večjemu zavedanju?

Kaj, če telo ve stvari, ki jih naš um ne ve?

MTVSS je tako univerzalen, da ga lahko uporabimo na tisoče različnih načinov in vsakič bo ustvaril drugačno možnost. Odpravlja nepravilno delovanje telesa in ga popolnoma prenovi.

Če naštejemo samo nekaj področij, kjer uporabljamo MTVSS: za aktivacijo in krepitev imunskega sistema, za izničenje posledic vseh preteklih travm v telesu, za izničenje vseh nepravilno delujočih procesov, za odpravo učinkov staranja na telo, za lažje premagovanje fizičnih naporov med telovadbo, hojo v hribe, porodom ipd., za obnavljanje bolnih organov in kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi ustrezali matriki te realnosti.

Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja: metabolnega sistema, dihalnega sistema, centralnega živčnega sistema, prebavnega sistema, dermalnega sistema (kože), skeleta, limfnega in hormonskega sistema ter reproduktivnega sistema.

Naše telo je senzitiven, čutni organizem, ki se zaveda vsega. Daje nam zavedanje o nas samih, o svetu okoli nas in ima sposobnost, ki nam omogoča dostop do še večjega zavedanja.

Kakšno bi bilo videti vaše življenje, če bi začeli komunicirati s svojim telesom?

Sledite sebi, svojemu vedenju, naredite si dneve, lepše zase, za vse nas in za naš planet!

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...