Metka Lebar

Objemimo Zemljo in njeno modrost

piše: Metka Lebar
30. marec 2014    131 ogledov

Na Zemljo, ta ─Źudoviti planet, smo pri┼íli z razlogom in po lastni izbiri. Na┼íe srce je navdu┼íeno utripalo v veselem pri─Źakovanju, ko smo se bli┼żali temu modremu dragulju zavesti. Vedeli smo, da smo intimno povezani z njim in njegovo modrostjo in da lahko prav v prostoru povezanosti svojega bitja z njim ustvarimo nekaj povsem novega, ─Źesar ┼íe nikoli ni bilo.

Potem pa se je zgodilo nekaj, ─Źesar nismo pri─Źakovali. Pozabili smo, kdo v resnici smo in kdo je v resnici ta planet. Spotaknili smo se ob lastne omejitve in se izgubili v mre┼żi kolektivnih omejujo─Źih prepri─Źanj, v katero smo ujeli zavest planeta. Naenkrat smo si bili tujci v hladnem svetu, ki nas ni sprejemal. Po─Źutili smo se ogoljufane in hoteli smo se vrniti k izvoru, iz katerega smo iz┼íli. Prepri─Źani v svojo druga─Źnost in ve─Źvrednost smo hrepeneli po vrnitvi na neke druge, sanjske planete. Zavrnili smo Zemljino gostoljubje in povabilo k sodelovanju in mislili samo ┼íe na to, kako bi lahko izkoristili njeno bogastvo, dokler ┼íe bivamo v tem omejenem svetu. Nismo vedeli, da smo mi na Zemljo prinesli iluzijo pomanjkanja. Nismo prepoznali, da nam je le-ta odsevala sliko pomanjkanja na┼íe ljubezni do sebe in planeta. Globoko v sebi smo razvili bole─Źino in za─Źeli zavra─Źati vse zemeljsko, tudi svoje lastno telo in utele┼íenje v tem prostoru in ─Źasu. Nismo hoteli biti tu in na┼íe zavra─Źanje je vodilo v bolezen, trpljenje, nezadovoljstvo in zmedo.

A pod vsem tem nas ┼íe vedno ─Źaka nedotaknjena ─Źistost zavesti Zemlje. ─îaka na to, da se spomnimo, zakaj smo pri┼íli. Da jo kon─Źno spoznamo onkraj svojih projekcij strahu, jo objamemo z odprtim srcem, ji spet zaupamo in na njej ustvarimo - prepoznamo raj. ─îas je, da se spomnimo. ─îas je, da ponovno ozavestimo in aktivno obnovimo svojo enost s tem modrim draguljem in prepoznamo dragocenost svojega utele┼íenja tukaj in zdaj. Da ozdravimo, se prepoznamo v vsem, kar smo in se napolnimo z vitalno energijo, ki izvira iz vrelca mladosti povezanosti z vsem, kar je. Da izpolnimo svojo vlogo mavri─Źnega mostu med nebom in Zemljo. Da ljubimo in smo ljubljeni in sre─Źni tukaj in zdaj. In┬áda skupaj z Zemljo preidemo na vi┼íjo raven obstoja. Ker smo zato pri┼íli v ta koti─Źek stvarstva v tem trenutku obstoja┬á- da bomo prisostvovali in pomagali pri prehodu zavesti, svojem lastnem novem rojstvu in rojstvu nove Zemlje.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...