Metka Lebar-sMisel
reiki tečaji, izvorno partnerstvo, sveta geometrija, vodene meditacije, duhovna potovanja

SMISEL, Zavod za ustvarjalno misel

1000 Ljubljana

3 zahval     1015 ogledov

sMisel, zavod za ustvarjalno misel vodi Metka Lebar, reiki mojster, voditeljica tečajev izvornega partnerstva, svete geometrije, svetega zvoka, alikvotnega petja, vodenih meditacij in duhovnih potovanj.

 

O meni:

Sem glasbenica, filozofsko in poetično navdahnjena prevajalka energij, notranjih sporočil in pisane besede, duhovna iskalka, zdravilka in popotnica duha. 

Že od nekdaj vem, da obstaja več, kakor vidi oko. Učila sem se pri odličnih učiteljih in velikih mojstrih, a vedno sledila svoji poti. Vsak novi korak mi je pomagal, da sem se spomnila več, vsak nov uvid mi je odprl večjo globino. Pridobljeno in notranje znanje sta se zlila v celoto, ki predstavlja temelj mojega duhovnega dela.

Z različnimi pristopi, delavnicami in tretmaji vam pomagam odstirati tančico, za katero se skrivajo vaše lastno znanje. vedenje in povsem unikatna pot vsakega posameznika. Poslancem luči pomagam stopiti na oder življenja in slediti svojemu poslanstvu. Odstranjujem starodavne implante, ki so blokirali vašo moč skozi mnoga življenja in vam pomagam, da se spomnite, kdo v resnici ste in zakaj ste prišli na Zemljo prav v tem pomembnem času. Pomagam prečiščevati omejujoče miselne vzorce in navade, odpirati srce in odstirati skrivnosti kreacije in manifestacije.

Vodim Šolo svete geometrije in Šolo svetega zvoka, delavnice risanja mandal, slike duše, alikvotnega petja, komunikacije in ustvarjalnega glasu.

Uvajam v skrivnost izvornega partnerstva, ki presega pojem duš dvojčic in nas povezuje z ustvarjalnimi silami vesolja.

Od leta 1997 sem mojstrica Usui Shiki Ryoho reikija. Vse stopnje, vključno z mojstrsko, sem v štirih letih intenzivnega študija in sodelovanja opravila pri nizozemskem mojstru Gerardu van Kesterenu. Svoje znanje sem nadgrajevala v tujini, močno notranje vodstvo in povezava z izvorom pa sta mi odprla nove globoke uvide in znanje izvornega reikija.

Močan klic me je vodil na energijsko močna mesta v svetu. Organiziram in vodim duhovna potovanja v Egipt, v načrtu so pa so tudi nova potovanja. 

Moja velika ljubezen so delfini in kiti. Kadar le morem, se jim pridružim na različnih koncih planeta, ves čas pa se z njimi povezujem v meditaciji.

V vodenih meditacijah odpiram polje enosti in vas vabim v vse, kar ste. 

Hvala, da ste.

Metka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovire in izbire

Ovire in izbire

Metka Lebar
Ljubezen

Ljubezen

Metka Lebar
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  SMISEL, Zavod za ustvarjalno misel

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...