Barbara Mali

Moč bankovca v vaši denarnici

piše: Barbara Mali
22. april 2014    130 ogledov

Med različnimi tehnikami za krepitev vibracije obilja se mi zdi (vsaj zame) zelo učinkovita  metoda bankovca v denarnici.

 

Ste že slišali zanjo?

 

V denarnico date bankovec za 20, 50, 100, 200, 500 EUR, karkoli vam odgovarja. Ko greste skozi dan, s tem bankovcem mentalno nakupujete. Lahko z njim mentalno kupite enkrat, dvakrat, trikrat, čim večkrat, tem bolje.

 

Primer: Kaj lahko kupim s 100 EUR bankovcem?

lepe superge

kotizacijo za delavnico o denarju

lepo bluzo

lepe hlače

dobre in lepe čevlje, morda celo dvoje

mesečno prehrano

eno uro coachinga

4 knjige

15 novih kozarcev

dve novi posteljnini

novo jakno

čudovit parfum

razvajanje v dvoje

gurmansko večerjo za dva

in tako naprej...

 

Dobili ste idejo. Ko gremo tako čez dan in z našim bankovcem nakupujemo v mislih, se na ta način začnemo zavedati, kaj vse lahko kupimo. To zavedanje krepi našo vibracijo obilja. Poskusite in vztrajajte vsaj nekaj dni zaporedoma. Moja izkušnja je, da po mentalnem nakupovanju pride v moje življenje nov denar...

 

Da ne govorimo o tem, kako to, da imamo v denarnici bankovec (ki ga nikoli ne zapravimo) vpliva na naše splošno počutje, na našo držo... saj se vedno zavedamo, da IMAMO denar.

 

Ko imamo občutek, da IMAMO denar, s tem izgine potreba po denarju... zaradi tega k nam po zakonu privlačnosti lahko pride več denarja...

************

Barbara Mali je trenerka zavestnega ustvarjanjaavtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan: Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja (naložite jo brezplačno, s klikom na link) in "Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?" ter Access Bars® facilitatorka.

 

 

Vir: www.uresnicisvojesanje.si
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...