Abundia, meditacije, osebna rast

Subtilna energija kristalov

17. oktober 2014    511 ogledov

“Kristali so veliko več kot samo kamni,” je zapisal Nikola Tesla v svojem delu iz leta 1900 z naslovom Problem povečanja človeške energije. Da so  kristali živi , imajo zavest in so sposobni reprodukcije, so dokazali tudi znanstveniki v 50. letih prejšnjega stoletja. Marcel Vogel, svetovno znani znanstvenik z več kot 200 patenti ( vključno z disketo), je odkril, da so kristali sposobni sprejeti in oddati misli in čustva. Uau!

V zlati dobi Atlantide so se izobraževalne vsebine in podatki telepatsko shranjevali v posebne kristale iz kamene strele. To znanje se je nato zapisalo v manjših kristalih, ki so jih teleportirali tja, kjer so jih potrebovali. Ljudje so se najprej odprli, nato pa dosegli informacije tako, da so kristal usmerili v tretje oko. Tako sta nastala duhovni internet in izobraževalno omrežje.

Danes nekateri že uspešno uporabljajo kristale za zdravljenje in manifestacijo. Kristale polagamo na obolela mesta in s prenosom miselne energije ter namer ozdravimo obolelo mesto.

Kristali in osebnostna rast

Kristali nas ne naredijo boljših osebnosti in niso magični sami od sebe. Kar naredijo, je to, da njihova kristalna struktura vibrira s subtilno energijo našega notranjega jaza. Naše vrline in stališča naredijo močnejše in intenzivnejše, tako nam postane bolj očitno, kaj se dogaja znotraj nas. Lažje vidimo, kdo smo in kaj bi želeli spremeniti na sebi. Dajo nam tudi moč, da to spremembo naredimo. Vendar ne pozabimo, kristali ne bodo ničesar naredili sami. Lahko nam le pomagajo razširiti obzorje in nam odpreti oči, vse drugo je naše delo. Torej so izreden pripomoček za našo rast, niso pa naša čarobna palčka.

Ali veste?

  • Prvi radio na svetu je bil narejen iz kristalov. Preprosto si postavil kvarčni kristal na mizo, se dotaknil žice, ki se je držala kristala, in po zvočnikih si lahko slišal radijski signal. Kristali so zaznavali elektromagnetni signal.
  • Tudi človeške misli se gibljejo v elektromagnetnem območju frekvenc. S tem da so valovi misli precej daljši v primerjavi z radijskimi valovi.
  • Računalniki niso nič drugega kot kristali. Brez njih računalniki ne bi obstajali. Kristali nosijo 'program' miselnega vzorca, ki se ponavlja, vse dokler nekdo tega programa ne izbriše.
     
Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 4 leto nazaj
lepo se skrivva v njih<3
Nalagam...