Miran Peterman

Koraki do spremembe

piše: Miran Peterman
11. avgust 2015    267 ogledov

1. Prepoznamo, da je sprememba nujna
Spremembe se navadno lotimo, ko nismo zadovoljni s trenutnim stanjem. Dokler si spremembe samo ┼żelimo, se pogovarjamo o njej in razmi┼íljamo o┬ánjej, se ne bo zgodilo prav ni─Ź. Vse je samo ogrevanje. Dokler sprememba ni nujna oziroma je ne naredimo nujne, se ne bomo premaknili. Za spremembo se lahko navdu┼íimo, ker ho─Źemo ve─Ź, druga─Źe ali pa je trenutna situacija preve─Ź mote─Źa (Tako ne gre ve─Ź!) in gremo v akcijo.


2. Sprememba je odvisna od na┼íih prepri─Źanj
Vse v na┼íem ┼żivljenju se nam dogaja zaradi na┼íih prepri─Źanj. Prepri─Źanja so tisto, kar verjamemo. Ni pa nujno, da je to v resnici res. Prepri─Źanje je v ve─Źini primerov na┼ía zavestna ali podzavestna odlo─Źitev, na┼í odziv na dolo─Źeno situacijo. Prepri─Źanje je pomen, ki ga damo situaciji. Prepri─Źanja so odvisna od na┼íih izku┼íenj, razli─Źni ljudje pa se v enaki ali celo isti situaciji razli─Źno odzovemo in razvijemo razli─Źna prepri─Źanja. Primeri prepri─Źanj: ┼Żivljenje je ─Źudovito. ┼Żivljenje je te┼żko. Ljudje so prijazni. Ljudje me samo izkori┼í─Źajo.

3. ─îe ┼żelimo spremeniti prepri─Źanje, moramo dopustiti novo mo┼żnost
Ne glede kako se trudimo, da bi spremenili svoje prepri─Źanje, ─Źe vanj ne verjamemo oziroma niti ne dopu┼í─Źamo, da je lahko druga─Źe, potem se ne bo zgodilo ni─Ź. ─îe smo prepri─Źani, da je treba za denar garati, in niti ne dopu┼í─Źamo mo┼żnosti, da lahko denar igraje zaslu┼żimo, je nemogo─Źe, da se spremeni na┼í na─Źin slu┼żenja denarja. Novo mo┼żnost dopustimo, ko spremenimo na─Źin, na katerega smo v preteklosti gledali na situacijo oziroma ┼żivljenje. Pogled lahko spremenimo sami, ─Źe pa nam to povzro─Źa te┼żave in traja predolgo, je bolje, da nam pomaga in nas vodi izku┼íeni coach.

4. Ko sprejmemo nova prepri─Źanja, morajo postati del na┼íega ┼żivljenja
Vse ┼żivljenje do zdaj smo poslu┼íali stara prepri─Źanja, ki nam ne koristijo in ne prina┼íajo rezultatov. Zavedati se moramo, da trenutno vibriramo s temi prepri─Źanji in oddajamo energijo, ki nam manifestira rezultate. Ta prepri─Źanja moramo zamenjati in za─Źeti vibrirati z novimi. Nova prepri─Źanja se nam morajo zasidrati v podzavest in postati avtomatska. Obstajajo razli─Źne tehnike in metode, ki nam pri tem pomagajo (afirmacije, aformacije, hipnoza, NLP ...). Najpreprostej┼ía je sprememba okolice, zamenjava ljudi, s katerimi se dru┼żimo.

5. Sprememba ni mogo─Źa, ─Źe nimamo dovolj energije
Za spremembo potrebujemo energijo, moment, vztrajanje, pozitivna sporo─Źila.

6. Sprememba se manifestira, ko nas podpirajo naši energijski organi
Ljudje smo energijska bitja. Zaradi nepravilnega na─Źina ┼żivljenja smo se v preteklosti energijsko po┼íkodovali. Sprememba energije in rezultata se zgodi ┼íele, ko se energijsko regeneriramo, pozdravimo in okrepimo. Energijska situacija je glavni razlog, zakaj v─Źasih sprememba dolgo traja in je zanjo potrebno ve─Ź, kot smo si predstavljali.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...