Zoran Zavor

Ali je možno resnično videti pretekla življenje?

piše: Zoran Zavor
6. oktober 2010    352 ogledov

Tisti, ki v to ne verjame, se tako ali tako ne bo spuščal v tovrstne avanture. Tisti, ki pa verjame, lahko doživi in odkrije izredno veliko koristnih informacij o sebi. Skozi regresijo lahko razreši stvari, katere ga omejujejo v tem življenju. To so načini obnašanja, dojemanja, čutenja, videnja stvari, itd. Odkrije laho tudi kaj presenetljivega, neznanega o sebi, sposobnosti in potenciale o katerih si ne upamo niti sanjati, da jih nosimo v sebi in vse te izkušnje lahko prenesemo v sedanje življenje.
 
Načini regresij
 
Načinov je več. Na tem mestu vam opisujem 1. način: Regresija z namenom razreševanja sedanjih težav.

Regresija se napravi z namenom, da se poiščejo vzroki za točno določene težave, ki jih imamo v sedanjem življenju.
 
Lahko so to nerazložljivi vzorci obnašanja ali določene bolečine v telesu, za katere nihče ne zna ugotoviti in razložiti, zakaj se pojavljajo. To so na primer bolečine v hrbtenici, vratu, prsih, glavoboli, kakršne koli druge bolečine ali spremembe na telesu (na primer nerazložljiva občutljivost, razne alergije, izguba pigmenta in podobno).
 
Če se nam tovrstni pojavi dogajajo, je možno, da izhajajo iz preteklega življenja. Obstaja verjetnost, da smo takrat nekaj storili ali nam je bilo storjeno, ker pa travma še ni predelana, jo čutimo tudi sedaj. S tem, ko obiščemo preteklo življenje točno z namenom, da razrešimo težavo, ki nas muči, vidimo vzroke, kje, zakaj, so nastali, jih sprostimo in spremenimo. Ko doumemo povezavo med našim delovanjem v preteklem življenju in težavami sedaj, se v skladu s tem se tudi naše življenje tukaj in sedaj spremeni. Mnogi po regresiji več ne čutijo določenih bolečin, zdravstveno stanje se izboljša, dejansko nastopi druga realnost v našem življenju – bremena ni več.

Se nadaljuje...

Vir: www.pesem-duse.com
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...