Moje Prebujenje, kristalni SPA za dušo, telo in um

Pijmo zdravo in čisto vodo!

28. oktober 2015    306 ogledov

Voda mora biti čista, obogatena z minerali in v njej se mora pretakati življenjska energija.

Dejstvo pa je, da vse te dragocenosti voda iz pipe ali ustekleničena voda na poti do nas žal izgubi, še več dodajo ji tudi kemične primesi. Hkrati pa se premalo zavedamo kako izjemnega pomena je kakšno kvaliteto vode pijemo in pozabljamo, a naše telo sestavljeno iz 70% vode.

Navedenega se dandanes zaveda in prakticira vse več ljudi, prav tako pa nam znanstvene raziskave razkrivajo, da skrbno izbrani kristali vodo očistijo ter ji povrnejo vso izgubljeno energijo in minerale.


 Kako pripraviti energiziran napitek iz kristalov - eliksir?

V steklen vrč (1,5 - 2 l) natočite svežo vodo in vanj položite skrbno izbrane kristale (priporočamo paket kristelov Živa voda ali Harmonija). Že po petnajstih minutah ima voda antibakterijske lastnosti, v roku 24ur pa voda pridobi vse svoje zdravilne lastnosti.

Energizirano vodo oz. eliksir iz kristalov lahko uporabljate:

* za pitje,

* kuhanje jedi,

* pripravo napitkov: čajev, kave, soka,

* zalivanje rož,

* hranjenje živali,

* kopanje…


Zadostna količina energizirane vode bo naše telo zaščitila pred dehidracijo (glavoboli, slabostjo, splošnim občutkom oslabelosti), hkrati pa ga bo oskrbela z minerali ter vas napolnila z življenjsko energijo, da se boste z veseljem zabavali v naravi, družbi prijateljev, ustvarjali, raziskovali, skratka uživali življenje na polno.

*Kristalov, ki ste jih uporabili, kot eliksir nikoli ne smete polagati na obolela mesta ali pa jih uporabljati za zdravljenje.


Toplo priporočamo spodnja paketa kristalov za pripravo energizirane vode - eliksirja:

 paket kristalov ŽIVA VODA - okrepitev imunskega sistema

Je izjemna kombinacija kristalov za pripravo eliksirja za popolno oskrbo z energijo, tako fizičnega, kot tudi čustvenega, mentalnega in eteričnega telesa.

* napolni nas z energijo in svežino za cel dan,

* izboljšajo umske sposobnosti,

* razstrupi telo,

* okrepi imunski sistem,

* uniči bakterije in viruse,

* zmanjšuje stres,

* uravnava telesno težo

Paket vsebuje 3 skrbno izbranih kristalov,  ki so že očiščeni, energetsko aktivirani, napolnjeni in programirani za popolno oskrbo z energijo. S pitjem te vode telesu omogočite optimalno delovanje in uravnavate energije v njem. Iz telesa se tako pričnejo izločati strupi in težke kovine hkrati lahko več kisika lažje doteka k vsaki celici ter se tako splošno počutje opazno izboljša. Prav tako pa blagodejno vpliva na fizično, čustveno, mentalno in eterično telo.

 Več o paketu si preberite tukaj.

paket kristalov HARMONIJA - umirja, deluje antistresno

Je izjemna kombinacija kristalov za pripravo eliksirja za odpravo stresa, krepitev življenjske energije in doseganje notranjega miru.

* nas napolni z občutkom sreče in harmonije,

* navda nas z veseljem in zadovoljstvom,

* v življenje prinese ljubezen in toplino,

* razstrupi telo in okrepi imunski sistem,

* izredno hitro telesu dovaja energijo,

* zmanjšuje stres.

Paket je sestavljen iz treh skrbno izbranih kristalov, ki s svojimi nežnimi vibracijami obogatijo vodo in ji podarijo ljubeče lastnosti kristalov. S pitjem te vode vrnete vašemu telesu in duši občutke sreče, harmonije, veselja, ljubezni in toplino. Hkrati pa okrepite imunski sistem, zmanjšate stres in telo oskrbite z energijo.

 Več o paketu si preberite tukaj.

 

Vir: http://www.angelsarewhispering.com/lanki
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...