Agencija MD Spektras, masažna nega telesa, marketing in svetovanje

BLOGSPOT

23. november 2015    236 ogledov

Odločitev je padla ... da nastane nekaj, kar lahko pomaga ovrednotiti vsakega posameznika skozi samega sebe in slediti svoji poti, poti sprememb, ki vodijo v pozitivne rezultate, za trdnost zdravja telesa in duha, posledično tudi obilno udejanjanje vsega želenega, za kar ni vredno izgubiti upanja, ne glede na vsemogoče lekcije življenja, saj vložen trud po določenem času obrodi sadove.

 

Vrsto let sem bolehala za raznimi oblikami angin, vnetij grla, bezgavk, ravnovesnega nihanja v počutju, napadi panike, finančni zlom, ... , za trenutki, ko bi najraje poskrbela za to, da me nebi bilo več v tem krutem svetu, kjer po mojem mnenju DOBRO ne vrača zmeraj DOBRO,  ipd.

Ni ga bilo dogodka skozi vsakodnevne trenutke, ki me nebi hotel spoznati, in hkrati skozi vse tiste čase peljati na pot trdnosti, vztrajnosti, moči, vedno večje zagnanosti, višjega spoznanja, ne glede na vzpone in padce, na prebolevanja, saj me je le to izoblikovalo v osebo, kakršna sem in še bom, na kar sem lahko, tako kot marsikdo zase ponosna. Saj le z golimi rokami in lastnim trudom svobodno zremo v vsak novi dan, ki je odraz vsega, kar naredimo ta trenutek ZDAJ, in kar bomo imeli vsak naslednji dan v neomejenih količinah, brez omejitev. Saj le nebo je lahko MEJA, v kolikor verjamete v to.

 

 

Velikokrat sem čutila bolečine v telesu, kot bi mi vsak delček telesa hotelo raztrgati na bilijone in bilijone delčkov, ki se razletijo v atmosferi vesolja.

Ko sem že občutila, da se nekaj premika, se je zopet vse zgrnilo nadme, me potisnilo v kot brezciljnega obupa, a v nekem trenutku me je preplavila močna želja po življenju, saj sem se zavedala, da moram spraviti do kruha še nekoga, in, da sva oba vredna najboljšega.

Vsak udarec, ne glede na obliko izvršenosti in obdobje v življenju, mi je sporočal:"Bori se. Ne oziraj se nazaj." A zmeraj nisem zmogla tega udejanjiti.

Velikokrat sem si želela izbrisati vse, kar me je doletelo, a to se ni dalo. Preostale so le solze, solze žalosti, in trenutne nemoči, bolečine ran in zaznamovanosti, ker sem tako močno želela nekaj spremeniti, včasih kar zbežati v neznano. Kot želja po tem, da bi me nekdo rešil iz te bede, ki ji ni ne konca, ne kraja. Kjer ni občutka vrednosti, niti ljubljenosti, kot le prisila hitro odrasti, se vsesplošno razdajati in dokazovati, da sem vredna imeti ob sebi iskrene ljudi, karierni in finančni uspeh, da se počutim živo in koristno, da začutim vse tisto, kar nikoli od rojstva dalje nisem imela.

 

 

Molitev za molitvijo, neprespane noči in izmučenost sta me vedno bolj rušila, po drugi strani preoblikovala, kot kipar, ki oblikuje svoj unikatni izdelek.

Vsak človek ima z začetkom življenjske poti svoje poslanstvo, in skozi energije se pretaka neskončno stvari, ki jih moramo predelati in se z njimi soočiti ter spopasti. In ni me več sram priznati, skozi kaj vse sem šla, saj lahko le z odprtostjo pomagam še komu, da ni nikoli prepozno zgraditi novega sistema življenja.

 

Dokler sem si dopuščala biti žrtev, telesu ni preostalo drugega, kot, da se brani na svoj način.

Nekega dne, po razreševanju resnično krutega dogodka, pa sem vedno bolj sledila svojim občutjem, klicu srca in duše. Nisem želela biti prikovana na posteljo, dan brez sončnega vzhoda in biti pod vplivom zdravniške nujne pomoči. Zaklela sem se, da si ne dopustim niti koraka več blizu. Sovražila sem misel šibkost. Se sramovala same sebe in bala, kadar so drugi zahtevali od mene vse tisto, kar jaz nisem želela, kar dejansko sploh nisem bila, a v kalupu nezmožnosti BRANITI SE, čes, da se mi zgodi še kaj hujšega, kar se mi velikokrat je, sem zmeraj ostala izkoriščena in ponižana, obmetana s kupom sramotilnih besed in zaničevanja. Celo trudom podkupiti me za molk.

 

Besede, dejanja, katerim sem bila izpostavljena, sem se trudila zatreti, a z zatiskanjem oči, požiranjem sala krutosti v globino moje duše (čeravno sem le na tak način, skozi upanje, preživela težke trenutke), nisem premogla niti krika, ki bi dejansko zbudil vse okoli mene, da sem tu, in, da me naj upoštevajo. 

Nič ni bilo bolj pomembno od sreče drugih, v kolikor bi se sploh lahko reklo, da je dejansko posameznik zaradi slabih dejanj srečen, bolje rečeno, je v sebi tak človek nesrečen in zato želi nesrečo tudi drugim, šibkejšim od samega sebe, izkorišča pa celo svoj družbeni in službeni položaj.

 

A nekaj je res. Ne glede na to, da sem po eni strani bila vrsto let dojeta kot najšibkejša, sem se na koncu osramočenosti dejansko vstala iz tal in pokazala svoj močnejši, borbeni obraz, saj mi ni dalo miru, da takšni ljudje ostanejo nekaznovani in heroji, ker znajo operirati z množico (tako v času odraščanja v družini, skozi šolanje, samostojno življenje, ...). In takšne me nihče ni niti dojemal, dokler tega dejansko, v trenutku prestopa čez mejo tolerantnosti ni doživel. 

 

Torej, v večji meri sem morala najprej spremeniti sebe, znova pokazati vsaj kanček zaupanja osebam iz določenih strok dela, da sprejmem resnico, in da še obstaja kdo, ki ti dejansko želi pomagati, tako, kot čutiš, da je pravi način zate, da boš slišan in uslišan.

Tako sem gradila nov način, kako priti do življenjsko najbolj pomembnih ciljev, uresničitve sanj, ki so bile za druge dejansko le sanje, zame pa zmožnost jih doseči in ŽIVETI.

Za to moraš biti resnično trmast, borben, da ti USPE tisto, v kar bližnji in okolica ne verjamejo, zame pa je bil dan brez dela in načrtovanja izgubljen, saj le čakanje, da te bo nekdo zaposlil, ne obrodi sadov, in tako ne moreš pričakovati sprememb, v kolikor nisi pripravljen biti sprememba sam. Duhovna poglobljenost skozi samo sebe mi je rešila življenje.

 

Najprej sem se lotila preteklosti, reševanja zadev na osebnostni ravni, čeravno ne osebno s posameznikom, pa toliko bolj osebno skozi mojo lastno notranjost dojemanja in sprejemanja. Povezati sem se morala telesno in umsko - za napredek doseči ravnovesje.

Premagovala sem strah, dvome, gradila vedno močnejšo samopodobo, občutek vrednosti, a bila še nezmožna zaupati, kot sem mnogo let nazaj. Soočala sem se tudi s tehnikami samoobrambe pred zunanjimi vplivi.

Ne ozirajoč na nadaljnje življenje brez podpore družine, okolice, ... skozi stalne nočne more in še kaj bi lahko naštela. Bilo je težko, a je delovalo.

 

                            

 

 

 Z izobraževanji, vlaganjem truda vase, v moje zdravje, za OBILJE življenja, si niti predstavljati nisem mogla, kaj mi bo dejansko ves ta trud sploh kdaj prinesel. Zdaj VEM. Vem, da s svojim znanjem, izkušnjami, človečnostjo in čustvi, katere sem počasi začela dobivati nazaj, z vklopom v neverjetno pozitiven globalni posel, ki mi je postregel s čudovitimi osebami in zmožnostjo širokega spektra načina dela ter ustvarjanja brezskrbne prihodnosti, skozi vse moje potenciale, vizijo dela in delovanja zase, za še eno bitje, ki kot del mene skrbi za dodatno inspiracijo, gradim vse, kar sem vredna in zmožna doseči, z nedovoljenjem, se še kdaj poniževati in klečeplaziti zavoljo drugih, saj sem pomembna jaz, in moje, samo moje življenje. In vsi, ki bodo še spoznani, da so vredni biti del mene in mojega vsakdana.

Sedaj cenim sebe veliko bolj kot kadarkoli. Spoštujem svoje znanje, izkušnje, izobrazbo, sposobnosti. Končno si upam izražati sebe, razne zamisli. Vedno bolj uspešno, kar znajo tudi drugi prepoznati za učinkovito, in zmorejo izkazati hvaležnost, podporo ter prispevati k še večjem občutku vrednosti, pomembnosti, saj le tako gradim svoje sanje. Na trdnih temeljih in v odnosu z novimi ljudmi, ki niso del preteklosti. ... SE NADALJUJE.

 

*IZSEK iz avtobiografske terapevtsko izpovedne knjige, ki bo, ko bom čutila, da je prišel pravi trenutek, tudi izšla.

 

Način kako krepim svoje zdravje že od nekdaj:

 

1. Agencija MD Spektras ... :( spletna predstavitev ... )

2. POT DO SOCIALNE VARNOSTI ...

 

#Vizija, kreacija in vizualizacija misli, meditacijsko - motivacijsko izoblikovanje same sebe

#Šport

#Glasba

#Relaxacijsko energijske masaže (prepletanje večih zdravilnih tehnik masaže)

#Zdrava prehrana in kvaliteteni produkti, ki me morajo prepričati, saj sem zelo kritična, tako do sebe kot tistega, kar dejansko priporočam in nudim tudi drugim

 

 

 

 3. POT DO ZDRAVJA ...

4. POT DO GLOBALNEGA OBILJA ...

 

 

 

Namen bloga in dejavnosti:

#Združevati in povezovati ljudi, da naredijo nekaj zase, skozi posel bHIP, z vključevanjem v telesno aktivnost, wellness industrijo, saj le z zdravjem lahko dosežeš vrh uspeha.

#Motivirati ljudi, da se pobrigajo za svoja življenja, da ne le pričakujejo, saj se od pričakovanj in besed ne da živeti, država pa tudi ne bo natrosila posamezniku denarja pred prag doma.

#Verjeti vase in v to, da ni vse slabo, kar se vam v življenju ponuja. In, da kar sami želite, dopustite, da tudi drugi živijo.

#Graditi lastne in unikatne temelje za delo, kariero, samega sebe, za prihodnost, na dejanjih TUKAJ in ZDAJ. Trdno na tleh in ODLOČNEJŠI od odločnejših.

#Postaviti si vrednost za svoj vložen trud in to tudi zahtevati.

#BHIP - sestanki, predavanja, izobraževanja in dogodki za vse posameznike, znotraj in zunaj posla na PRO ravni, upoštevanja lastnih idej, zamisli, motivacijski treningi, vodenje lastnega posla znotraj podjetja na globalni ravni, človečnost in sprejetost, vrhunski predavatelji, mentorji, ... , iz tujine (Europa) in Slovenije - vse to in še več, kar lahko tudi sam dosežeš, ko prideš do nivojev coachanja in gradnje preverjenega dobičkonosnega posla. A v to morate VERJETI in VEDETI.

 

ZAGRABI PRILOŽNOST ...

VPRAŠALNIK in analiza ...

SOCIALNA VARNOST ...

 

Razlika od običajnega posla:

* v lastnem podjetju si sam, brez pomoči in se "raztrgaš" za dobiček in hkrati vložiš v podjetje ogromno količino denarja za zagon podjetne dejavnosti, bHIP Europe Aps pa nudi nadstandarno varianto posla znotraj podjetja, z vso pomočjo, še posebej v začetku, do začetnih rezultatov in naprej. Zmožnost ŽIVETI posel, skozi vsakodnevne aktivnosti, se povezovati z ljudmi, graditi čistost atmosfere dela v pisarni, ali od doma, v stiku z ljudmi, ki jih srečaš, se povezovati s tujino, lastnim operiranjem s časom dela skozi ves dan, teden, mesec, leto.

* podrejeni v službah, kjer delaš za vedno večji kapital ljudi na vrhu, sam pa si v podrejenm stanju in s strahom, da službo ob majhni napaki, nezmožnosti napredovanja, izgubiš. Nezmožnost skrbeti za zdravje v večji meri, brez pretiranega stresa, delo tudi po več kot 12 ur, vse dni v tednu, ipd.

 

 

 

 

Moja izkušnja:

bHIP me je prevzel, s prvim soočenjem mojega mentorja. Kljub strahu, ki sem ga čutila, ko sem že tako izgubila službo, kjer sem dejansko garala, a mi do napredovanja niti podrazno niso dali možnosti.

Hkrati sem bila polna informacij, pobrskati sem morala med vrednostjo in možnim "plevelom", a sproti, ko sem dejansko začela s poslom znotraj podjetja, zase in sina, se mi je začelo na večih področjih odpirati. Poznalo se je na mojem počutju, sprobala sem produkte, vplivali so name in na sina, na mojo babico, ki je prav tako zame največji zaklad življenja, in poleg aktivnih masaž in svetovanja ljudem skozi samostojno dejavnost, sem z velikim veseljem predelala ves material za učinkovit start. Čutila sem, da mentor verjame vame, v mojo samostojnost in to me je vodilo v blagostanje.

 

 

Še nedolgo pred sprejetjem poslovne ponudbe sem se bala preosebnega stika, ljudi sem držala na distanci, vedno bolj sem stvari zadrževala zase, čeravno sem vseskozi izžarevala pozitivnost, hodila v službo in naokoli nasmejana, da bi nasmejala in polepšala dan še komu. Ideje sem ohranjala na varnem, da jih previdno udejanjim. In ko sem nepričakovano dobila prvi objem na prijateljski ravni, kjer se vsak med seboj spoštuje, sem doživela notranji napad nemiru. Trudila sem se ostati mirna, a najbolje se ni dalo.

Spati nisem mogla, ker sem hotela ves čas izkoristiti za delo, da bo čim hitrejši rezultat, ki bo največja nagrada za trud, brez pričakovanja, da me kdo pohvali ali pomiluje, saj je zame uspeh največja in najmočnejša vrednost.

Skozi druženja, skupno gradnjo posla in sodelovanja, izkazovanja čustev, so se v meni začele dogajati ogromne spremembe.

Še tako trda, z oklepom ledenika okoli svojega srca in telesa, z resnostjo pogleda in zadrževanjem izkazovanja čustev pred drugimi, se mi je "scufalo".

Preprosto sem se zjokala. Znova in znova in znova. Spraševala sem se, ali je to sploh mogoče, a moja duša je očitno še vedno hrepenela, čeravno nemo, znotraj mene, po pozornosti, kateri sem tako zelo obrnila hrbet, a vse z namenom samoobrambnega mehanizma, da me nebi še kdo ranil in da dejansko mislim le še na posel in finance, ki so v današnjem svetu resnično nujno zlo, da lahko sploh preživiš in sčasoma tudi ŽIVIŠ. ... SE NADALJUJE.

 

 

*Vse podrobnosti, tudi izvlečke napredovanja in dosega želenih ciljev v povezavi s tem poslom bo zajemala zgoraj omenjena knjiga, ko bo ugledala luč sveta, zato bom ostale podrobnosti zavila v celofan skrivnosti, in dala še komu možnost, skozi svoje doživljanje, da se odpre in zagrabi svoje življenje s polno žlico, z občutkom pametne previdnosti, premetenosti in vsega, kar v sebi čuti, da ga naredi srečnega.

 

Moja naloga sedaj je, da predstavim še pravo sliko produktov, s katerimi si pomagam na poti do zdravja, in moram reči, da kljub večletni uporabi prehrambenih praškov, (kot so chlorela, spirulina, konoplja v prahu, maca, ashwagandha, glina, izdelava presnih peciv, ipd.), sedaj uporabljam produkte bHIP Europe Aps. Ne glede na to, da se je nekaj le-teh zamenjalo, ravno z razlogom, da gradimo vse po Evropskih standardih in brez stranskih učinkov na kogarkoli, je produkt kvaliteten in skrbno izdelan, s strani vrhunskega nutricionista Umahra Cadogana.

 

 

 

Vsak pa mora produkte dejansko testirati, da lahko oceni njihovo delovanje, ampak eno vem, da mojih angin ni več. Da imam veliko več energije, moči, saj le-to prejemam iz pametne uporabe produktov, gradnje posla, ki me osrečuje, skozi vsakodnevne aktivnosti, da zgradim sebe v pomembno in spoštovanja vredno osebo, uspešno na profesionalnem in globalnem nivoju, ki se zna zmeraj pošaliti ("za tren postati dvorni norček", kot bi me opisal marsikdo :D), ker želim tudi ljudi okoli sebe srečne, jim nuditi najboljše in najkakovostnejše storitve, poslovne priložnosti in produkte, ki so brez dvoma preverjeni in dokazujejo vrednost na večih ljudeh, z raznimi zdravstvenimi težavami (kalcinacije, bolečine v križu in hrbtenici, akne, menstrualne težave, težave prostate, prekomerna telesna teža, hormonsko ravnovesje, bister um, ... , naravno pridobivanje energije iz zelo cenjenega nabora sadja in zelišč), ki sčasoma izzvenijo, saj se telesne celice obnavljajo, in se s tem odpravlja vzrok težav, ne le zavor simptomov, ki izbruhnejo nekje drugje, kot je to v zdravstvu in z uporabo kemijskih zdravil vedno večja stalnica.

 

Zavedajte se, da nikomur ne boste toliko pomembni, kot ste lahko sami sebi, in, kar si boste sami ustvarili, vam nihče ne bo imel pravice očitati ali odvzeti, zato pa se je potrebno učiti, od že uspešnih ljudi, ki vedo, kako se stvari streže, kot pa "izgubljenim revežem v labirintu težav", ki še sami zase nimajo vere v nekaj več.

 

V bHIPu se lahko vsak nauči tudi podjetniških veščin, a na hitro nič ni dolgotrajno, zato le najbolj vztrajni uspejo in iz sebe naredijo maksimum. Ker strmimo k celostni obravnavi posameznika in posla, ne le površinsko in neanalitično.

 

POT DO ZDRAVJA ...

  boost-lille  Fusion-Vanilje-lille  Fusion-Chokolade-lille

Misel:

"NIHČE MI NE BO VZEL SANJ, ker sem se tako odločila že zdavnaj." Monica De La Calli

 

 

 

Vsa naročila storitev in produktov, možnosti za posel in prijave : 

Klik na povezavo: POT DO ZDRAVJA ...

ZAGRABI PRILOŽNOST ...

VPRAŠALNIK in analiza ...

SOCIALNA VARNOST ...

 

Kontakt:

 

 

 

 

Agencija MD Spektras,

alternativnzdravljenje in svetovanje,

Monica De La Calli, s.p.

051 336 596

karrierra.88@gmail.com

 

V sodelovanju z

BODIFIT KAMNIK - DOMŽALE 

 

Vir: http://monicadelacalli.blogspot.si/
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...