HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Znanost potrdila osupljivo učinkovitost tehnike Access Bars

16. februar 2016    763 ogledov

Nevroznanstvenik in glavni direktor centra za kognitivno okrepitev v ZDA, dr. Jeffrey Fannin, je preizkusil barse in povedal: “Opravil sem raziskavo in obdelal podatke v različnih oblikah. Rezultati so jasni – dogaja se neverjetna sprememba. Ko sem kasneje še sam prejemal terapijo barsov, se je količina jasnosti v mojem življenju neverjetno povečala.”

 

Poglejte si video s slovenskimi podnapisi, kjer dr. Fannini predstavi svoje rezultate: 

 

 

Dr. Fannin je želel izvedeti več o Access Consciousnessu, zato je intervjuval Garyja Douglasa in Daina Heera.

 

Dr. Fannin: Kakšna je vrednost vprašanj in stavka: Vprašaj in prejel boš?

 

Gary Douglas: Z vprašanji omogočimo univerzumu, da nam pomaga dobiti tisto, kar si v življenju resnično želimo. Navajeni smo bili, da moramo vedno najti odgovor, s čimer smo se zelo omejili. Mislili smo, da vemo, kaj je najboljše za nas, v resnici pa vesolje ve to veliko bolje. Z vprašanji se odpremo možnostim, da nam to pokaže. S postavljanjem vprašanj odpiramo vrata k več zavedanju, namesto da poskušamo najti odgovore, zaključke ali razloge, s čimer se zelo omejimo.

Ko postaviš vprašanje, brez želje po določenem odgovoru, ti bo vesolje vedno pokazalo nekaj, česar si nisi mogel niti predstavljati, da je mogoče. Vesolje ti bo dalo darila, za katera si vedno vedel, da so mogoča, ampak nihče ti ni nikoli pokazal, kako jih lahko dobiš. To je zame največje darilo. Access je tukaj ves čas. Vedno je osupljivo.

 

Dr. Fannini: Je resnično tako preprosto?

 

Dr. Dain Heer: Po eni strani ja, po drugi ne. Toliko let smo živeli v okolju, kjer smo pogojeno sprejemali samo določene nevrološke poti, ki smo jih ustvarili in zakoreninili v svojem svetu ter jih dojemali kot edini vir stvarnosti. Ugotovili smo, da s sojenjem in odločitvami onemogočamo vsem drugim stvarem, ki niso skladne z našimi sodbami in prepričanji, da bi se prikazale v našem svetu ali v našem zavedanju, ker smo jih s sojenjem izključili iz tega. V resnici je preprosto, ampak večina ljudi ima toliko fiksnih stališč, ki jim preprečujejo, da bi z lahkoto prejemali, karkoli si izbirajo v svojem življenju. Eno od teh prepričanj je, da je treba trdo garati, da lahko nekaj dobiš, ali da obstajajo samo določene poti, po katerih lahko nekaj ustvarimo, in samo določeni načini, po katerih nekaj deluje. V resnici pa obstaja veliko preprostejši način življenja in delovanja.

 

 

Dr. Fannini: Ali to pomeni, da se svojih ustaljenih vzorcev znebimo tako, da se predamo in smo v dopuščanju?

 

Gary Douglas: Ko smo v popolnem dopuščanju nečesa, nikakor ne postanemo učinek tega. To pomeni, da v zvezi z določeno stvarjo nimamo nobenega fiksnega stališča. Dopuščanje pomeni, da nekaj dojemamo brez sojenja, brez stališča. Temu ne bi rekel vdaja, ker bi to pomenilo, da smo obupali. Nihče od nas ni dober v obupovanju. Gre bolj za to, da smo prisotni pri stvari in se sprašujemo: Kaj je to? Kaj lahko naredim s tem? Lahko to spremenim? Kako?

 

Dr. Fannini: Ko začneš razmišljati o spremembi, sta vedno dva načina: ali jo narediš ali pa z njo odlašaš. Zakaj je tako?

 

Dr. Dain Heer: Ljudje mislijo, da bodo s spremembo nekaj izgubili. Prepričani smo, da morajo stvari ostati enake ves čas. Z ustvarjanjem sprememb odlašamo zaradi strahu, da bo nekaj slabše. Z zavedanjem ljudje ugotovijo, da so spremembe super in da vedno vodijo v nekaj boljšega, tudi če se na začetku zdi težko in boleče. Ko preberete knjigo Being you, changing the world, dobite popolnoma drugačen pogled in odnos do sprememb in svojih kapacitet za njihovo ustvarjanje.

 

Dr. Fannini: Kaj je čistilni izrek? Kakšen je namen njegove uporabe?

 

Dr. Dain Heer: Veliko nas je v preteklosti naredilo izbire, za katere si želimo, da jih ne bi. Smešno je, da se jih večinoma ne spominjamo več, njihova energija pa je še vedno pristona z nami. Čistilni izrek učinkuje na idejo, da lahko spremeniš svoje izbire in da lahko s svojimi izbirami danes spremeniš vse pretekle izbire, ki te omejujejo.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...