Tina Pipan

Vastu pomladi

piše: Tina Pipan
19. april 2013    163 ogledov

VASTU je stara veda o pravilni ureditvi prostora in o povezanosti prostora, ─Źloveka in vesolja. Ni vseeno v kak┼ínem prostoru ┼żivimo in kako je le ta urejen, ker hi┼ía ┬ávedno v polnosti odseva na┼ío ┼żivljenjsko situacijo in zgodbo. Kot nevidna nit se prepleta z vsemi podro─Źji na┼íega ┼żivljenja. ┬á

 

Tudi mi lahko s pravilno ureditvijo prostora vplivamo na na┼íe ┼żivljenje bolj, kot bi lahko na prvi pogled pomislili.

Pomlad je ─Źas, ko stvari za─Źenjamo na novo, hkrati pa moramo tisto staro spustiti, ─Źe ┼żelimo narediti prostor novim, ┬ápozitivnim izku┼ínjam. Najbolj pomemben nasvet je: odprite svoje omare, tako garderobne, kot kuhinjske in se znebite stvari, ki jih ne uporabljate ve─Ź. Pa ne samo ene ali dveh. Najmanj eno tretjino stvari dajte dalje, podarite, tudi ─Źe vam je te┼żko, ┼íe toliko ve─Źji u─Źinek bo to imelo na nove prilo┼żnosti v va┼íem ┼żivljenju.

 

Poleg tega si na severovzhodu uredite podro─Źje miru in ob njega postavite kak┼íen ve─Źji element vode ÔÇô fontano, akvarijÔÇŽ, saj boste s tem aktivirali podro─Źje materialnega in duhovnega napredka. Voda vedno predstavlja tok denarja ÔÇô samo na pravem mestu v prostoru mora biti.

 

Na jugovzhodu pri┼żgite sve─Źke, na severozahod pa postavite kak┼íen zra─Źni element ÔÇô di┼íe─Źe pal─Źke, ro┼że. Jugovzhod je namre─Ź podro─Źje elementa ognja, ki podpira spremembe, severozahod pa elementa zraka, ki pomaga ognju spremembe raz┼íiriti dalje.

 

Seveda pa ni─Ź ne velja, kar ne prizemljimo. In zato rabimo kvaliteten element zemlje ÔÇô v ┼żivljenju in v prostoru. Vnesite zemljo, kamenje, kvadratne oblike in stvari povezane s predniki na jugozahod.

 

In u┼żivajte v pomladi in prihajajo─Źih spremembah!

 

Tina Pipan

Djotiš in vastu svetovalka, www.eroja.si, 031 509 130

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...