Andreja Pancar

7 razlogov, zakaj je septembra izjemnega pomena delo na sebi

28. avgust 2020    1005 ogledov

September pred nami bo izjemno pester in tudi turbulenten mesec. Svet bo šel skozi težke energije in mi z njim. Obeta se nam precej nestabilen čas, v katerem je izjemno pomembno, da znamo ohraniti ali pa na novo vzpostaviti ravnovesje.

Bolj ko je turbulentno, več priložnosti imamo za čiščenje in zdravljenje, a le, če temu namenimo energijo in čas. Če se obrnemo vase in delamo na sebi. Energijo nas samih oddajamo v svet, v kolektivno zavest. Več ko nas bo v tem času delalo na sebi, iskalo in ohranjalo ravnovesje, več zdravilne energije bomo oddajali v okolje.

7 razlogov, zakaj ne smete zamuditi septembra (vedska astrologija djotiš):

1.       Septembra se pomakne karmična os. Rahu in Ketu kot nosilca karmične osi se pomikata v novo znamenje. To je torej čas za zaključke karmičnih lekcij preteklih 18 mesecev in čas za pripravo na nove energije karmičnega razvoja. Čas za čiščenje stare prtljage, ki je odslužila svoje.

2.       Ketu kot del karmične osi se pomika v znamenje škorpijona. S svojim bivanjem v škorpijonu prodira v globine, daje priložnost za popravljanje stvari, v katere smo globoko zataknjeni, podpira čiščenje globoko zakoreninjenih vzorcev iz naše preteklosti. Če se tega lotimo zavestno, lahko dosežemo globoke premike in preboje, če pa se samo prepustimo, nas lahko potegne v globine nerazrešenih čustvenih stanj.

3.       Septembrska polna luna se dovrši v ozvezdju Šatabiša. Šatabiša podpira zdravljenje na vseh nivojih, išče rešitve za težko ozdravljive bolezni oz. globoko ukoreninjena omejujoča prepričanja. Na drugi strani pa nas lahko Šatabiša pahne v težka čustvena, mentalna in zdravstvena stanja, zato je vpliv te lune dobro izkoristiti za načrtno zdravljenje na vseh nivojih.

4.       Jupiter ostaja sam v znamenju strelca in ni več pod obremenilnim vplivom karmičnega vozla Ketuja. Tako nam ponuja priložnost za čiščenje in zdravljenje. Pol meseca je še v retrogradnem gibanju, kar podpira razreševanje vseh stvari iz preteklosti, ki so ostale nepredelane.

5.       Pri tem mu je v pomoč tudi Saturn s svojim retrogradnim gibanjem, saj imamo priložnost za čiščenje in razreševanje pretekle karme in se tako pripraviti za naprej, da vstopimo v novo obdobje resnice in čistosti. Retrogradno se bo gibal tudi Mars, ki je v pomoč pri začetkih, ki se jih nismo lotili ustrezno in pri zaključevanju starega, odsluženega.

6.       Venera se pomika v znamenje raka, kjer poskrbi, da se ljubeče soočimo s svojo notranjostjo, s svojo preteklostjo, odnosom s svojo družino in ljudmi, ki so nam blizu.

7.       Merkur v devici pa nam bo pomagal pri jasnosti naših misli, poskrbel bo za oster in prodoren um. Devica je naravno znamenje bolezni in zdravja, torej tudi zdravljenja.

Ne dovolite, da vas nemirne in nestabilne energije potegnejo v svoj vrtinec. Vstopite v september zavestno in to zavestnost ohranite. Načrtno zdravite svojo preteklost in ustvarjajte prostor za nove energije.

Deli svoje mnenje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vera repse
  komentiral 1 teden nazaj
Hvla
Maja
  komentiral 1 teden nazaj
❤ hvala ❤
Nalagam...