Lotos svetovanje
djotiš astrološko svetovanje

Lotos svetovanje, djotiš svetovanje

Arnovo selo 26b
8253 Artiče

5063 zahval     494 ogledov

Na nas, našo osebnost, naše življenje vpliva več dejavnikov. Eden izmed njih je tudi vpliv planetov v trenutku rojstva. Vsi smo del vesolja in vesolje je del nas. Planeti v vesolju plešejo svoj ples, v trenutku rojstva pa se s svojo energijo naselijo v nas. V naši »hiši« (osebnost, življenje) se naselijo in s svojim plesom vnašajo dinamiko v sobe (področja življenja, osebnosti) v katerih prebivajo. Kakšen pečat bodo pustili planeti, je odvisno od tega v kateri sobi plešejo, s kom se družijo (s katerimi planeti), kateri planeti jim dajejo sobo v najem, kdo jih opazuje …

Vedska analiza trenutka rojstva nam omogoči, da spoznamo ples planetov v nas, s tem osvetlimo sebe, naše življenje in dobimo orodje, zavedanje, kako s planeti zaplesati, da bodo v nas in našem življenju odrazili najboljše možne lastnosti. Planeti plešejo, če jim sledimo ali ne. Če se plesu upiramo, nam soplesalec slej ko prej stopi na prste, ples ni več tekoč. Če se mu prepustimo, je lahko ples čudovit, lahko pa nas tudi odnese v daljine, ki jih še slutimo ne. Lahko pa postanemo enakovreden soplesalec in s svojo energijo, svobodno voljo in delovanjem vplivamo na planet, s katerim plešemo.

Torej Jyotish svetovanje nam pomaga prepoznati plese, ki jih plešemo v svojem življenju. Ko poznamo ritem preteklosti, lahko tekoče vplivamo na ritem sedanjosti in s tem vplivamo na ples, ki ga bomo plesali v prihodnosti. S poznavanjem in obvladovanjem korakov prevzamemo ples življenja v svoje roke.

Več o Jyotishu in astrološki analizi rojstne karte si lahko preberete na spletni strani http://lotos-svetovanje.si/ 

V kolikor vas zanima samo izračun znamenja po Jyotiš - vedski astrologiji, kliknite povezavo http://lotos-svetovanje.si/izracun-znamenja-po-jyotish/

Za naročilo Jyotish svetovanja in podrobnejšo analizo vaše rojstne karte, pokličite 031 360 797, pišite na naslov info@lotos-svetovanje.si ali sledite povezavi http://lotos-svetovanje.si/analiza-natalne-karte/ . Jyotish svetovanje se lahko izvede osebno na lokaciji CPB v Brežicah ali na daljavo (Skype).

Na voljo je tudi storitev pisna analiza rojstne karte, kjer na osnovi vaših podatkov pripravim pisno djotiš analizo in vam jo pošljem po elektronski pošti.

 

V kolikor potrebujete nekoga, ki vam bo pomagal osvetliti vašo pot, sem tu ;)

Andreja, Lotos svetovanje 

Djotiš inspiracije

Djotiš inspiracije

39 inspiracij   5051 zahval

Pošlji sporočilo | Lotos svetovanje, djotiš svetovanje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Arnovo selo 26b, Artiče

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...