Lotos svetovanje
djotiš, Tesla metamorfoza®, karmična diagnostika, delavnice, tečaji

Lotos svetovanje; djotiš, svetovanja in izobraževanja, Tesla Metamorfoza®

Arnovo selo 26b
8253 Artiče

10217 zahval     1306 ogledov

Lotos svetovanje je svetovalnica osebne in duhovne rasti, ki deluje z namenom pomoči posameznikom pri dvigovanju in izboljševanju kakovosti bivanja. 

Vsi se kdaj v življenju znajdemo na razpotju, ko nismo prepričani, kako naprej. Vemo le, da je čas za spremembo, za nov list, čas, da prevzamemo vajeti življenja v svoje roke, čas, da razčistimo s svojo preteklostjo, da se osvobodimo strahu pred prihodnjostjo, da ozavestimo sebe in povrnemo svojo moč.

V Lotos svetovanju vas nežno potisnemo na pot samoraziskovanja in samozdravljenja in vam pomagamo ozavestiti sebe, svojo moč, s katero lahko sprejmete odgovornost zase in za svoje življenje ter tako pričnete s spreminjanjem sebe, da bi lahko posledično spreminjali svoj svet. 

Izbirate lahko med več možnostmi:

DJOTIŠ svetovanje - svetovanje na osnovi vedske / indijske astrologije, ki na osnovi rojstnih podatkov daje globji vpogled v naše življenje, karmične lekcije in učenja, pomaga pri razumevanju naše preteklosti, sprejemanju sedanjosti ter nam omogoča svobodno kreirati svojo prihodnost.

KARMIČNO DJOTIŠ svetovanje - zajema 2 srečanji; DJOTIŠ svetovanje + razreševanje vzrokov oz. energijskih ujetosti aktualnega področja oz. problema po pristopu karmične diagnostike

TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA® - s Tesla metamorfozo zdravja® skušamo vzpostaviti popolno ravnovesje svetlobnih frekvenc v telesu. Ko spravimo telo v popolno ravnovesje, se lahko prične zdravljenje na vseh ravneh – fizični, umski, čustveni, duhovni. Priporočajo se 3 zaporedne seanse, v razmiku najmanj 1 in največ 7 dni. 

OSEBNI POSVET - posvet glede področja, problema, ki ga izbere posameznik; potek posveta se določi in prilagaja individualno. Glede na področje, problem, ki ga posameznik izpostavi se lahko uporabijo ali kombinirajo metode Tesla metamorfoze zdravja®, karmične diagnostike, djotiš ... Osebni posvet traja do 60 min.

DELAVNICE, TEČAJI - delavnice osebne in duhovne rasti po metodi karmične diagnostike; "Pokukajmo v djotiš" - spoznajmo osnove djotiša 

 

Ljudje smo kot lotos, ki svoje korenine požene iz močvirja, iz blata in se razvije v čudovit cvet, ki ljubi svetlobo. V kolikor je obsijan s svetlobo, se odpre in zasije v vsej svoji lepoti. Če ga zaobjame tema, se zapre. Lotos se z lastno močjo dvigne iz blata in zasije.

Tudi ljudje imamo moč, da se kot lotos dvignemo iz blata in zasijemo. Pravzaprav že sijemo, vendar če svoj pogled vseskozi usmerjamo samo v blato, lepote cveta ne zmoremo videti. V kolikor svoj pogled usmerjamo zgolj v čudovitost cveta in svetlobe nad nami in pozabimo na svoje korenine, ki pa so del nas, bodo te slej ko prej pocukale. Brez korenin, cvet ne more cveteti, če mu porežemo korenine, ker želimo zgolj svetlobo in lepoto, bo ovenel, uničila ga bo ravno ta svetloba.

Torej šele, ko se zavemo teme in prepoznamo svetlobo, ko sprejmemo, da sta oba pola del nas, postanemo popolna celota. 

Lotos svetovanje vam s svojo ponudbo pomaga pri prepoznavanju svetlobe in sijaja in hkrati pri sprejemanju "lastne teme". Le tako lahko opolnomočeni svobodno zaživimo sebe.

 

Za naročilo na svetovanja, delavnice, seanse pišite na naslov info@lotos-svetovanje.si, pokličite po tel. 031 360 797 vsak delovnik med 15. in 20. uro ali sledite povezavi http://lotos-svetovanje.si/

Lotos svetovanje izvaja svoje storitve v Brežicah, posamezne storitve so na voljo tudi na daljavo (Skype).

V kolikor potrebujete nekoga, ki vam bo pomagal osvetliti vašo pot, sem tu ;)

Andreja, Lotos svetovanje 

Djotiš inspiracije

Djotiš inspiracije

39 inspiracij   10204 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Lotos svetovanje; djotiš, svetovanja in izobraževanja, Tesla Metamorfoza®

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...