Lotos svetovanje in izobraževanje
Andreja Pancar s.p., djotiš, Reiki tečaji, karmična diagnostika

Lotos svetovanje; djotiš, svetovanja in izobraževanja, Tesla Metamorfoza®

Cesta prvih borcev 33
8250 Brežice

38644 zahval     3685 ogledov

Lotos svetovanje je svetovalnica osebne in duhovne rasti, ki deluje z namenom pomoči posameznikom pri dvigovanju in izboljševanju kakovosti bivanja. 

Vsi se kdaj v življenju znajdemo na razpotju, ko nismo prepričani, kako naprej. Vemo le, da je čas za spremembo, za nov list, čas, da prevzamemo vajeti življenja v svoje roke, čas, da razčistimo s svojo preteklostjo, da se osvobodimo strahu pred prihodnjostjo, da ozavestimo sebe in povrnemo svojo moč.

V Lotos svetovanju vas nežno potisnemo na pot samoraziskovanja in samozdravljenja in vam pomagamo ozavestiti sebe, svojo moč, s katero lahko sprejmete odgovornost zase in za svoje življenje ter tako pričnete s spreminjanjem sebe, da bi lahko posledično spreminjali svoj svet. 

Izbirate lahko med več možnostmi:

DJOTIŠ svetovanje - svetovanje na osnovi vedske / indijske astrologije, ki na osnovi rojstnih podatkov daje globji vpogled v naše življenje, karmične lekcije in učenja, pomaga pri razumevanju naše preteklosti, sprejemanju sedanjosti ter nam omogoča svobodno kreirati svojo prihodnost.

 

REIKI TEČAJI (po tradicionalnem Usui sistemu ter po sistemih Imara in Kunadalini Reiki) vseh stopenj

TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA® - s Tesla metamorfozo zdravja® skušamo vzpostaviti popolno ravnovesje svetlobnih frekvenc v telesu. Ko spravimo telo v popolno ravnovesje, se lahko prične zdravljenje na vseh ravneh – fizični, umski, čustveni, duhovni. Priporočajo se 3 zaporedne seanse, v razmiku najmanj 1 in največ 7 dni. 

DELAVNICE, TEČAJI - delavnice osebne in duhovne rasti po metodi karmične diagnostike; Reiki tečaji, "Pokukajmo v djotiš" - spoznajmo osnove djotiša 

 

Ljudje smo kot lotos, ki svoje korenine požene iz močvirja, iz blata in se razvije v čudovit cvet, ki ljubi svetlobo. V kolikor je obsijan s svetlobo, se odpre in zasije v vsej svoji lepoti. Če ga zaobjame tema, se zapre. Lotos se z lastno močjo dvigne iz blata in zasije.

Tudi ljudje imamo moč, da se kot lotos dvignemo iz blata in zasijemo. Pravzaprav že sijemo, vendar če svoj pogled vseskozi usmerjamo samo v blato, lepote cveta ne zmoremo videti. V kolikor svoj pogled usmerjamo zgolj v čudovitost cveta in svetlobe nad nami in pozabimo na svoje korenine, ki pa so del nas, bodo te slej ko prej pocukale. Brez korenin, cvet ne more cveteti, če mu porežemo korenine, ker želimo zgolj svetlobo in lepoto, bo ovenel, uničila ga bo ravno ta svetloba.

Torej šele, ko se zavemo teme in prepoznamo svetlobo, ko sprejmemo, da sta oba pola del nas, postanemo popolna celota. 

Lotos svetovanje vam s svojo ponudbo pomaga pri prepoznavanju svetlobe in sijaja in hkrati pri sprejemanju "lastne teme". Le tako lahko opolnomočeni svobodno zaživimo sebe.

 

Za naročilo na svetovanja, delavnice, tretmaje pišite na naslov info@lotos-svetovanje.si, pokličite po tel. 031 360 797 vsak delovnik med 15. in 20. uro ali sledite povezavi http://lotos-svetovanje.si/

Lotos svetovanje izvaja svoje storitve v Brežicah, storitve so na voljo tudi na daljavo (Zoom).

V kolikor potrebujete nekoga, ki vam bo pomagal osvetliti vašo pot, sem tu ;)

Andreja, Lotos svetovanje 

Strah ...

Strah ...

Andreja Pancar
April skozi djotiš

April skozi djotiš

Andreja Pancar
Energije januarja

Energije januarja

Andreja Pancar
Kdaj bo bolje?

Kdaj bo bolje?

Andreja Pancar
Ljudje smo kot lotos

Ljudje smo kot lotos

Andreja Pancar
Djotiš inspiracije

Djotiš inspiracije

39 inspiracij   38626 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mojca
  komentiral 3 mesec nazaj
Želim vam čudovit dan

Pošlji sporočilo  |  Lotos svetovanje; djotiš, svetovanja in izobraževanja, Tesla Metamorfoza®

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...