Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Portal 8/8: manifestacijski ritual in meditacija ob portalu obilja

8. avgust 2023    2427 ogledov

Danes, 8. avgusta se odpira portal Levja vrata, ki ponazarja velike energetske premike in prehod v nov cikel. Portal v znamenju Ŕtevila 8 ponazarja neskončnost in ravnovesje ter obilje. Te energije bomo lahko sidrali vse do 15. 8.!

Portal Levja vrata 8/8 je izjemno pomemben energetski dogodek, ki se zgodi vsako leto osmega avgusta. Ta datum nosi simboliko osmice, ki predstavlja neskončnost, ravnovesje in močne energetske premike. Portal označuje prehod v nov letni cikel ter prinaŔa edinstveno priložnost za osebno rast, preobrazbo in manifestacijo obilja.

PrinaŔa val močne svetlobne energije, ki prebuja naŔe notranje potenciale in nas usmeri k uresničevanju lastnih ciljev. Ta energija nas podpira pri razvoju, samoizpolnitvi ter globokem razumevanju prave ljubezni.

Osmica je znana kot simbol neskončnosti in ravnovesja

Število 8 v numerologiji nosi močan pomen in simboliko. To Ŕtevilo je povezano z obiljem, uspehom, materialnim in duhovnim ravnovesjem ter karmičnimi vplivi. Osmica simbolizira neskončnost, kar označuje neprekinjen tok energije in ciklov.

Število 8 prinaŔa močno energijo manifestacije. Je Ŕtevilo poslovne modrosti, finančne stabilnosti in materialnega uspeha. Tisti, ki so rojeni pod vplivom Ŕtevila 8, imajo občutek za organizacijo, ambicije ter zmožnost premagovanja izzivov.

Poleg tega pa lahko Ŕtevilo 8 prinese tudi opozorilo glede prekomerne obsedenosti z materialnim uspehom, kar lahko vodi v neravnovesje med duhovnostjo in materializmom. Pomembno je, da se zavedamo, da pravo bogastvo ne izvira samo iz materialnih dobrin, temveč tudi iz notranjega ravnovesja in duhovne rasti.

NumeroloŔko gledano, se Ŕtevilo 8 nanaŔa na karmično ravnovesje in posledice preteklih dejanj. Lahko označuje tudi preizkuŔnje, skozi katere se posameznik uči odgovornosti, integritete in pravičnosti.

Portal 8/8

Portal Levja vrata 8/8 nas spodbuja k temu, da prisluhnemo svojemu notranjemu vodstvu ter sledimo svojim strastem in ciljem. To je čas, ko se lahko povežemo z viŔjimi frekvencami in zaživimo v obilju ter ljubezni.

Energija, ki teče skozi ta portal, nam omogoča kreiranje pozitivnih sprememb v vseh vidikih naŔega življenja, vključno z zdravjem, odnosi, obiljem in duhovno rastjo.

Če želite izkoristiti moč tega portala, se osredotočite na svoje namere, vizije in cilje. Meditacija, samorefleksija in povezovanje s svojo notranjostjo so odlični načini, kako izkoristiti energijo tega dneva. Ne glede na to, ali verjamete v astrologijo ali ne, portal Levja vrata 8/8 predstavlja priložnost za osebno preobrazbo in ustvarjanje obilja v svojem življenju.

Meditacija ob portalu Levja vrata:

Danes si vzemite čas zase in naredite kakŔno meditacijo. Udeležite se Ŕtevilnih meditacij po Sloveniji ali pa se udobno namestite doma in si vzemite čas zase ter se prepustite meditaciji:

Predstavljajte si, da svetloba sije in dežuje na vas.

Predstavljajte si zlatega leva, ki prihaja k vam, razŔiri roke in vas objame. Nato vas prime za roko in vas popelje skozi magična zlata vrata. Pelje vas na pot spoznanja. Na tej poti se spomnite, kdo ste. Zlati lev bo aktiviral vaŔ spomin in vas popeljal do globljih spoznanj. Prepustite se mu. Naj vas popelje do vas. Spomnite se, da ste povezani z vsem. Začutite to.

Ko zaključite z meditacijo si zapiŔite sporočila, ki ste jih prejeli. Naj bodo vaŔa vodila skozi prihajajoče mesece.

VaÅ”a povezanost z živalmi se bo v prihodnjih dneh okrepila, mogoče to čutite že zdaj. Kolektivna zavest se bo ojačala. Povezala nas bo, vedno bolj. Zato se ne prestraÅ”ite, če boste v prihodnjih dneh Å”e bolj čustveni, bolj dojemljivi, zaŔčitniÅ”ki, povezani. Odprite se spominu, Siriusu in sebi! Oblecite se v zlate odtenke. ;)Ā 

Preprosta manifestacijska vaja za sidranje energij portala 8/8

Tisto, čemur posvečamo pozornost, raste. Zato bodite Å”e posebej v tem času okoli portala 8/8 izredno pozorni na svoje misli, saj te ustvarjajo vaÅ”o prihodnost in kakovost celotnega življenja. V času portala 8/8 pa se manifestacija vaÅ”ih misli izredno močno okrepi.Ā 

1. Na list papirja zapiŔite tri srčne želje.

2. Nato si vsak dan v avgustu vzemite 5 minut, v mislih stopite v prho zlate svetlobe portala 8/8 in si vizualizirajte, kako se je vaŔa želja že uresničila.

3. Pri tem s celotnim telesom začutite vse občutke in čustva, ki vas prevzamejo ob izpolnitvi želje.

Ā 

Energija portala 8/8 se je že začela sidrati na Zemljo, najmočnejŔa je okoli 8. avgusta, njene kvalitete pa boste lahko sidrali vse do 15. avgusta.

Preberite Ŕe:

Ā 

Vir: forevercouncious.com
Kaj pa ti praviÅ”? 6
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala.
Vesna
Adrijana
  komentiral 1 mesec nazaj
Krasno!
Teja
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala
Tanja
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala
vojko
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala za zanimive in koristne informacije ...
Ivica
  komentiral 1 mesec nazaj
Nastja hvala,vedno mi polepŔate dan,ki je v teh teŔkih časih,
posebej pomembno.Lp Ivica
Nalagam...