Nastja Spasojević

AKCIJSKA PRAZNIČNA PONUDBA KNJIG: 20% popusta na izbrane knjige!

21. december 2019    371 ogledov

Ker je to čas umika, ga izkoristi za branje kakšne dobre duhovne knjige. Spodaj najdeš nekaj odličnih predlogov, zase ali za darilce.

Knjiga Čudeži 20% CENEJE

Edita Kurent, učiteljica kundalini joge, opisuje svojo borbo z rakom, ko so ji napovedali le še nekaj dni življenja. Krasna knjiga o poti bolečine in ljubezni, trpljenja in močnih spoznanjih, poti obupovanj in vere, predaje in vztrajanja, prepoznavanju moči in volje, ki jo ima v sebi vsakdo izmed nas, ne glede na to, v kako težki situaciji se znajdemo.

Preberi več in naroči jo tukaj  

Knjiga 2,5 tone odnosa 20% prihranka!

Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga.

Preberi več in naroči jo tukaj  

Knjiga ZATE – Velike resnice malih doživetij 20% prihranka

V knjigi so zbrane zgodbe iz sveta, ki se dotaknejo duše in srca. Sporočajo nekaj zelo preprostega, a bistvenega – kako biti dober človek, dober do sebe in dober do vsega, kar nas obdaja.Knjiga za vsakogar, ki želi postati (še) boljši človek in se zaveda, da na svetu ni sam.

Preberi več in naroči jo tukaj  

Knjiga CAMINO – Od suženjstva do svobode 20% CENEJE

Knjiga za vse, ki ste si kdaj želeli odložiti težka bremena preteklosti! Ta knjiga se je pisala 13 let. Oziroma 24 let. Le spisana je bila na in po Caminu. Na poti, ki mi je predstavljala osebni prehod. Prehod iz lastnega suženjstva do svobode ...

Preberi več in naroči jo tukaj  

Knjiga Najdi svojo srečo 15% CENEJE

Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako doseči mir in srečo v tem življenju? In vendar obstajajo! Potovanje po Burmi, pogovori z menihi in učitelji meditacij so mi podali neprecenljiva znanja, ki jih prenašajo iz roda v rod in so le redko zapisana ...

Preberi več in naroči jo tukaj  

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...