Marija Košir

Angel

4. avgust 2016    567 ogledov

Izraz »Angel« izhaja iz Grščine in pomeni sel, kurir, prinašalec … Božji odposlanci …

Vrnimo se na začetek.

Če smo vsi vse in izhajamo iz enega, potem smo vsi bog in je bog vse kar JE. Torej tudi Angeli in naše dojemanje njih. Naša duša (ne duh) je esenca, torej izvleček Božanskega nektra. Duša ali višja zavest, je sestav lastnosti, ki izhajajo iz človekovega notranjega dojemanja Božanskega in posvetnega. Torej je produkt preteklih izkušenj, trenutnega nivoja zavesti in sposobnosti dojemanja in sprejemanja nadnaravnega. Duša je človeku dojemljiva kot snop zelo močne svetlobe, ki je prostemu očesu nevidna. Da se energija ali v našem primeru svetloba, obdrži v neki strukturi, mora vsebovati neke lastnosti, ki ji to omogočajo. Duša v človeškem smislu, je skupek energije, svetlobe, ki vibrira v skladu z zavestnostjo posameznega človeka. Vemo, da je v čisti (beli) svetlobi, ves svetlobni spekter, torej mavrica. Iz tega lahko sklepamo, da je duša svetloba (mavrični spekter), ki se po vibraciji razlikuje v skladu s človekovo integriteto. Vemo, da človeško telo nima samo fizične sfere. Govorimo lahko o več telesih, ki so z oddaljenostjo od fizičnega telesa vse bolj eterična. Eno od teh je tudi svetlobno telo, ki je formirano iz avre (svetlobni ovoj) ali biopolje, katerega energetski centri so tako imenovane Čakre (Čakra- krog). V glavnem govorimo o 7 glavnih čakrah, ki so v navezi z žlezami v fizičnem telesu. Vsaka od teh 7 čaker ima svojstvene lastnosti, pomen in namen. Razlikujejo se po barvnih niansah, velikosti in rotiranju. Vsaki od 7 čaker je kompatibilen eden od nadangelov, ki se v ravno tako kot čakre razlikujejo med seboj.

Ljudem se energija (angeli) pokaže v taki obliki, kakršna je človeku najlažje sprejemljiva. V bistvu si videnja (potrditve) zmanifestiramo sami. Če angelske energije sprejemate s krili in peresi, potem boste take videli, oziroma pobirali peresa (po vsej verjetnosti ptičja :), če verjamete v podobe, potem si boste zmanifestirali te tudi zmanifestirali. Smo v fazi elektronike, ki nam omogoča nadgradnjo manifestacije. Če ste sprejeli možnost, da se vam angeli in druge “višje” energije javljajo preko ponavljajočih števil, potem se vam to tudi dogaja. Za ponavljajoča števila npr. 111, 11:11, 1.1. in druga, najdete tudi različne razlage sporočil.

Dejstvo je, da za vsakim vprašanjem stoji odgovor. Na kakšen način ga boste prejeli pa je odvisno predvsem od vas samih :).

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 1 leto nazaj
Dejansko. Moji angeli sta dve grlici, ki prihajata grulit na koje drevo. Občutek ob tem je neverjeten.
Nalagam...