Barbara Köveš

Vaja: kako se povezati z angeli?

11. maj 2020    839 ogledov

Angeli so duhovna bitja, ki jih je Bog ustvaril, da bi mu služili. So zelo močna bitja, ki delujejo kot Božji glasniki. Velikokrat so se v Bibliji pojavljali ljudem in govorili: "Prišel sem kot Gospodov glasnik."

Obstajajo tri stopnje angelov

Prvo stopnjo angelov sestavljajo angeli varuhi, za katero velja, da brezpogojno pazi na osebno varnost, srečo in dobro počutje posameznikov.

Drugo stopnjo sestavljajo angeli, ki jih lahko v vodstvo kliče katerakoli oseba v zameno za preprosta dejanja hvaležnosti.

Tretjo stopnjo sestavljajo nadangeli, ki so opisani kot 'upravitelji' vseh angelov ( v grščini pomeni 'glavar' ali 'vladar'). Razen omejitev vesoljskega časovnega kontinuuma  se nadangeli lahko istočasno odzovejo na vsak klic, ki ga prejmejo od ljudi.

Vsak od nas ima dva angela varuha, ki sta nam bila dodeljena ob rojstvu, da pazita na fizično, duševno in čustveno počutje posameznika.

Kako se povežemo z angeli, nadangeli in angeli varuhi?

Namestite se v sproščeno sedečo držo na mirnem mestu, kjer se počutite prijetno (čeprav je mogoče vzpostaviti povezavo s svojim angelskim vodnikom kadarkoli in kjerkoli).

Predstavljajte si žarek svetlobe, ki vstopa v vašo kronsko čakro, mehča mišice obraza in se spušča po telesu v okončine in noge.

Čutite, kako energija kroži in gre skozi noge v zemljo, nato potujete nazaj po telesu skozi kronsko čakro.

Trikrat globoko vdihnite, da se občutek zaupanja in spokojnosti usede v vaše kosti.

Začutite občutek povezanosti iz vašega srca z najčistejšo energijo.

Sklenite palec in sredinec na obeh rokah, kot mudra, da zapečatite svojo povezavo in dokončate krog energijske izmenjave od svojega srca do najčistejše energije.

To preprosto vajo lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli.

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Gabrijela
  komentiral 11 mesec nazaj
Hvala, zelo hvaležna...
Nalagam...