Nastja Spasojević

Astrološka napoved AVGUST 2020: skozi LEVJA VRATA v obilje

7. avgust 2020    8581 ogledov

Leto 2020 je astrološko nabito leto, polno preobrazb, intenzivne energije in nenehnih sprememb. Avgust nam prinaša priložnost, da se malce odmaknemo od vsega tega dogajanja in se napolnimo z energijo in vitalnostjo. Bo nekoliko nežnejši mesec, a prav oddih in energija, ki jo bomo usmerili vase, nam bosta pomagala postaviti smernice prihodnjih štirih mesecev do konca leta. 

8. avgust: portal 8/8 – Levja vrata

Na današnji dan, 8. 8., se odpira portal, imenovan Levja vrata, ki ponazarja velike energetske premike ter prehod v nov letni cikel. Portal je v znamenju osmice, ki predstavlja neskončnost in ravnovesje ter prinaša obilje v naše življenje.

Poravnava portala s trojno neskončnostjo (8. dan, 8. mesec) kreira nično točko človeške zavesti in jo usmerja na frekvenco enosti. Podpira jo energija Siriusa, ki nas podpira v osebni aktivaciji, notranji aktivaciji.

Število 8 je število povezano z aktivacijo DNK, obiljem, močjo in višjimi ravni zavesti. Zato je na ta dan izjemno pomembno, da se sprostimo, si vzamemo nekaj časa, da se napolnimo z energijo – karkoli to za nas pomeni: kuhanje, vrtnarjenje, sprehod, poležavanje, preživljanje časa s svojimi dragimi, joga, meditacija …

Čas, ki si ga bomo namenili, nas bo notranje napolnil in nam pomagal, da se osvobodimo prepričanj ali vsaj uvidimo tista, ki nam ne služijo več. Tako bomo v svojem energetskem prostoru lahko naredili mesto za prehod v novo doživljanje sveta in ponovno naravnali svoj notranji kompas. 

Levji portal aktivira:

  • Srčno čakro – stare srčne rane bodo prišle na površje z namenom celjenja. Posvetimo jim svoj čas in jim dovolimo, da se izrazijo.
  • Tretje oko – začutimo lahko povečanje ali prebujanje intuicije. Če že dlje časa želite delati z intuicijo, je to odličen dan za začetek in nastavljanje namere.
  • Svobodo – ena izmed najmočnejših energij Siriusa je svoboda: sonce naj bi  osvetljevalo iluzije fizičnega sveta, Sirius pa iluzije duše. In le duša ima potencial videti skozi resnične iluzije sveta.
  • Kreativnost – v naše življenje prinaša energijo kreativnosti in priložnosti, da se projektov lotimo na drugačen, svež način.

13. avgust: poravnava Marsa in Plutona

Na ta dan bodo položeni temelji za prihodnje mesece. 

Bodi pozoren/-na, kaj se bo dogajalo na ta dan zate osebno in v svetu – morda v tistem trenutku ne bo imelo smisla, a v prihodnjih mesecih boš lahko stvari povezal/-a za nazaj in prejela pomembne ključe za naprej.

15. avgust: retrogradni Uran

Uran bo vse do januarja 2021 v retrogradnem gibanju – njegovo retrogradnost bomo čutili izjemno subtilno, predvsem bo deloval na nezavedni ravni. 

Označuje čas vrnitve in počitka, čas osebnega poklona vsemu, kar smo do zdaj dosegli na področju svojega zavedanja in nezavednih karmičnih vzorcev.

18. avgust: prazna luna v levu

Naše misli bodo odplavale v prihodnost, v načrtovanje našega življenja v prihodnjih letih. 

To je dober čas za postavljanje jasnih in drznih ciljev in namer. Veliko bo podporne energije za zaupanje samemu sebi in za osebna tveganja – poskusite si drzniti in poskusite narediti najbolje, kar lahko, iz vsake situacije. 

22. avgust: čas božanske ženske

22. avgusta vstopamo v čas boginje device, v ženski čas leta, čas božanske ženske. To je čas, da se povežemo z energijo božanske ženske v sebi – ne glede na spol. 

Ta energija je pretočna in nežna, a hkrati močna in silovita. Simbol device predstavlja malce drugače, kot nam ga opisuje krščanstvo – devica je v simbolizmu zunaj krščanstva namreč točno takšna, kot je. Svobodna, da naredi, kakor hoče, kadar hoče in s komer hoče. Ne potrebuje partnerja, da bi bila celovita, saj je že celovita in popolna sama po sebi, točno takšna, kakršna je. 

Devica nas opominja, da moramo poslušati svoj notranji kompas, saj bomo le tako imeli moč in voljo, da se prebijemo skozi vse izzive, ki nam pridejo naproti.

Devica je silovita, njeno srce je široko odprto in vedno vodi z ljubeznijo.

24. avgust: poravnava Marsa in Saturna

Še en dan, ko bo ključna pozornost na dogajanje – lahko se zgodi, da bo ta dan močno energetsko nabit, na površje utegnejo privreti potlačena čustva z veliko jeze in zamerami ali strastjo. 

Avgust bo mesec prelivajočih se energij. Vzemite si čas zase in napolnite svoje baterije, prisluhnite svojim potrebam in željam ter namenite trenutke sebi ali preživite kakovosten čas s svojimi dragimi. Naj vas ponese skozi višek moške energije v nežno in subtilno, a silovito drugo polovico leta, ki ji vlada ženska energija. 

Preberi še: 

Vir: povzeto po https://foreverconscious.com/
Deli svoje mnenje! 7
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Marjeta
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala
Vera repse
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala
Andres
  komentiral 1 mesec nazaj
Leto je hudo slabo, ne glede na kateri dan smo rojeni. Vendar, hotelo je, da imam rojstni dan 8.8. in nekakšne spremembe niti ne vidim. Kako bi, če je blokiran cel svet?
Teja
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala. Zdaj pa še iz teorije v prakso
DARJA
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala ❤
Vinko Finster
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala
Tea Smonker
  komentiral 1 mesec nazaj
Odlična predstavitev astrološkega videnja dogajanj v avgustu! Hvala
Nalagam...