Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

8.8. Portal Levja vrata

piše: Uredništvo
8. avgust 2015    4733 ogledov

8. 8. , se odpira portal, imenovan Levja vrata, ki ponazarja velike energetske premike ter prehod v nov letni cikel. Portal je v znamenju osmice, ki ponazarja neskončnost, ravnovesje in prinos obilja v naša življenja.

Odpiranje Levjih vrat na ta dan simbolizira vnos velike količine svetlobe, ki prinaša v naša življenja nove energije, ki nas bodo podprle pri samorealizaciji, samoaktivaciji naših svetlobnih teles ter spoznanju resnične ljubezni.

Poravnava portala s trojno neskončnostjo (8. dan, 8. mesec) kreira nično točko človeške zavesti in jo usmerja na frekvenco enosti. Podpira jo energija Siriusa, ki nas podpira v osebni aktivaciji, notranji aktivaciji. Vsak portal namreč deluje kot sprožilec, ki nas povede v nekaj novega. Portal, ki je poravnan z energijo Siriusa, deluje kot stikalo, ki preklopi svetlobo v nas, nas prebudi in ponese v novo frekvenco – frekvenco Enosti, Ljubezni.

Ne skrbite za pot, srce vas bo vodilo. Če boste danes sanjali karkoli v povezavi s Siriusom, osmicami ali svetlobo, se ne prestrašite. Tako boste zavestno vklopili frekvenco.

Ne skrbite tudi, če se to ne bo zgodilo. Energije na današnji dan dežujejo na nas in nihče ne bo izpuščen, prav nihče. Zato ne skrbite, le prepustite se.

Otroci, rojeni na današnji dan, bodo prepojeni s svetlobno energijo s frekvenco Siriusa in trojne neskončnosti, ki jo bodo vse svoje življenje širili na vse, s katerimi bodo v interakciji.

Resnični fokus so enost, neskončnost in povezanost.

Meditacija ob portalu Levja vrata:

Danes si vzemite čas zase in naredite kakšno meditacijo. Udeležite se številnih meditacij po Sloveniji ali pa se udobno namestite doma in:

Predstavljajte si, da svetloba sije in dežuje na vas.

Predstavljajte si zlatega leva, ki prihaja k vam, razširi roke in vas objame. Nato vas prime za roko in vas popelje skozi magična zlata vrata. Pelje vas na pot spoznanja. Na tej poti se spomnite, kdo ste. Zlati lev bo aktiviral vaš spomin in vas popeljal do globljih spoznanj. Prepustite se mu. Naj vas popelje do vas. Spomnite se, da ste povezani z vsem. Začutite to.

Vaša povezanost z živalmi se bo v prihodnjih dneh okrepila, mogoče to čutite že zdaj. Kolektivna zavest se bo ojačala. Povezala nas bo, vedno bolj. Zato se ne prestrašite, če boste v prihodnjih dneh še bolj čustveni, bolj dojemljivi, zaščitniški, povezani. Odprite se spominu, Siriusu in sebi! Oblecite se v zlate odtenke. ;) 

Deli svoje izkušnje! 5
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Diana
  komentiral 5 mesec nazaj
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala.
Vesna
Simona
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala
Aleksija
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 5 mesec nazaj
Super,hvala za napotke.❤️
Nalagam...