Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

8.8. Portal Levja vrata

piŔe: UredniŔtvo
8. avgust 2015    3791 ogledov

Na danaŔnji dan, 8. 8. , se odpira portal, imenovan Levja vrata, ki ponazarja velike energetske premike ter prehod v nov letni cikel. Portal je v znamenju osmice, ki ponazarja neskončnost, ravnovesje in prinos obilja v naŔa življenja.

Odpiranje Levjih vrat na ta dan simbolizira vnos velike količine svetlobe, ki prinaŔa v naŔa življenja nove energije, ki nas bodo podprle pri samorealizaciji, samoaktivaciji naŔih svetlobnih teles ter spoznanju resnične ljubezni.

Poravnava portala s trojno neskončnostjo (8. dan, 8. mesec)Ā kreira nično točko človeÅ”ke zavesti in jo usmerja na frekvenco enosti. Podpira jo energija Siriusa, ki nas podpira v osebni aktivaciji, notranji aktivaciji. Vsak portal namreč deluje kot sprožilec, ki nas povede v nekaj novega. Portal, ki je poravnan z energijo Siriusa, deluje kot stikalo, ki preklopi svetlobo v nas, nas prebudi in ponese v novo frekvencoĀ ā€“Ā frekvenco Enosti, Ljubezni.

Ne skrbite za pot, srce vas bo vodilo. Če boste danes sanjali karkoli v povezavi s Siriusom, osmicami ali svetlobo, se ne prestraÅ”ite. Tako boste zavestno vklopili frekvenco.

Ne skrbite tudi, če se to ne bo zgodilo. Energije na danaŔnji dan dežujejo na nas in nihče ne bo izpuŔčen, prav nihče. Zato ne skrbite, le prepustite se.

Otroci, rojeni na danaŔnji dan, bodo prepojeni s svetlobno energijo s frekvenco Siriusa in trojne neskončnosti, ki jo bodo vse svoje življenje Ŕirili na vse, s katerimi bodo v interakciji.

Resnični fokus soĀ enost, neskončnost in povezanost.

Danes si vzemite čas zase in naredite kakŔno meditacijo. Udeležite se Ŕtevilnih meditacij po Sloveniji ali pa se udobno namestite doma in:

Predstavljajte si, da svetloba sije in dežuje na vas.

Predstavljajte si zlatega leva, ki prihaja k vam, razŔiri roke in vas objame. Nato vas prime za roko in vas popelje skozi magična zlata vrata. Pelje vas na pot spoznanja. Na tej poti se spomnite, kdo ste. Zlati lev bo aktiviral vaŔ spomin in vas popeljal do globljih spoznanj. Prepustite se mu. Naj vas popelje do vas. Spomnite se, da ste povezani z vsem. Začutite to.

VaÅ”a povezanost z živalmi se bo v prihodnjih dnehĀ okrepila, mogoče to čutite že zdaj. Kolektivna zavest se bo ojačala. Povezala nas bo, vedno bolj. Zato se ne prestraÅ”ite, če boste v prihodnjih dneh Å”e bolj čustveni, bolj dojemljivi, zaŔčitniÅ”ki, povezani. Odprite se spominu, Siriusu in sebi! Oblecite se v zlate odtenke. ;)Ā 

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiÅ” tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...