Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Odpira se portal 8/8 LEVJA VRATA – magnetičen dan za obilje! + Meditacija in manifestacijski ritual

piše: Uredništvo
8. avgust 2015    8815 ogledov

Osmega avgusta (8. 8.) se odpira portal Levja vrata, ki ponazarja velike energetske premike in prehod v nov letni cikel. Portal je v znamenju osmice, ki ponazarja neskončnost in ravnovesje ter prinaša obilje v naše življenje.

Odpiranje Levjih vrat na ta dan simbolizira vnos velike količine svetlobe, ki prinaša v naše življenje nove energije. Te nas bodo podprle pri samouresničenju, samoaktivaciji naših svetlobnih teles ter spoznanju resnične ljubezni.

Poravnava portala s trojno neskončnostjo (8. dan, 8. mesec) kreira nično točko človeške zavesti in jo usmerja na frekvenco enosti. Podpira jo energija Siriusa, ki nas podpira v osebni aktivaciji, notranji aktivaciji. Vsak portal namreč deluje kot sprožilec, ki nas popelje v nekaj novega. Portal, ki je poravnan z energijo Siriusa, deluje kot stikalo, ki preklopi svetlobo v nas, nas prebudi in ponese v novo frekvenco – frekvenco Enosti, Ljubezni.

Ne skrbite za pot, srce vas bo vodilo. Če boste danes sanjali karkoli v povezavi s Siriusom, osmicami ali svetlobo, se ne prestrašite. Tako boste zavestno vklopili frekvenco.

Ne skrbite tudi, če se to ne bo zgodilo. Energije na današnji dan dežujejo na nas in nihče ne bo izpuščen, prav nihče. Zato ne skrbite, le prepustite se.

Skozi vrata portala 8/8 začne na Zemljo teči zlata energija, s pomočjo katere lahko kreirate in manifestirate vse svoje srčne želje, cilje in vizijo. V vsakdanjem življenju se to kaže v ogromno novih priložnostih, v vitalnosti in zdravju fizičnega telesa, harmoniji medsebojnih odnosov pa tudi kot povečana finančna pretočnost in materialno obilje ter obilje izpolnjenih želja in ciljev. Skratka, portal 8/8 vam v življenje prinese točno tisto, kar potrebujete. – Tanja Sekirnik

Otroci, rojeni na današnji dan, bodo prepojeni s svetlobno energijo s frekvenco Siriusa in trojne neskončnosti, ki jo bodo vse svoje življenje širili na vsakogar, s katerim bodo v interakciji.

Resnični fokus so enost, neskončnost in povezanost.

Meditacija ob portalu Levja vrata:

Danes si vzemite čas zase in naredite kakšno meditacijo. Udeležite se številnih meditacij po Sloveniji ali pa se udobno namestite doma in:

Predstavljajte si, da svetloba sije in dežuje na vas.

Predstavljajte si zlatega leva, ki prihaja k vam, razširi roke in vas objame. Nato vas prime za roko in vas popelje skozi magična zlata vrata. Pelje vas na pot spoznanja. Na tej poti se spomnite, kdo ste. Zlati lev bo aktiviral vaš spomin in vas popeljal do globljih spoznanj. Prepustite se mu. Naj vas popelje do vas. Spomnite se, da ste povezani z vsem. Začutite to.

Vaša povezanost z živalmi se bo v prihodnjih dneh okrepila, mogoče to čutite že zdaj. Kolektivna zavest se bo ojačala. Povezala nas bo, vedno bolj. Zato se ne prestrašite, če boste v prihodnjih dneh še bolj čustveni, bolj dojemljivi, zaščitniški, povezani. Odprite se spominu, Siriusu in sebi! Oblecite se v zlate odtenke. ;) 

Preprosta vaja za sidranje energij portala 8/8

Tisto, čemur posvečamo pozornost, raste. Zato bodite še posebej v tem času okoli portala 8/8 izredno pozorni na svoje misli, saj te ustvarjajo vašo prihodnost in kakovost celotnega življenja. V času portala 8/8 pa se manifestacija vaših misli izredno močno okrepi. – Tanja Sekirnik

1. Na list papirja zapišite tri srčne želje.

2. Nato si vsak dan v avgustu vzemite 5 minut, stopite v prho zlate svetlobe portala 8/8 in si vizualizirajte, kako se je vaša želja že uresničila.

3. Pri tem s celotnim telesom začutite vse občutke in čustva, ki vas prevzamejo ob izpolnitvi želje.

Energija portala 8/8 se je že začela sidrati na Zemljo, najmočnejša bo okoli 8. avgusta, njene kvalitete pa boste lahko sidrali vse do 15. avgusta.

Deli svoje izkušnje! 18
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Zana
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
Jana
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala. Z veseljem delim to energijo in jo poskudim sidrati v sebi.
Irena
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala.
Tatjana
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
Vera repse
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
Tatjana
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
Se bom posverila portalu 8/8
Bogdan
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala za te napotke.
MAJA
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala.
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Zana
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala za čudoviti napis in napotke
Katja
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Teja
  komentiral 3 leto nazaj
Koristne informacije. Hvala
Sonja
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Dijana
  komentiral 4 leto nazaj
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala.
Vesna
Simona
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala
Aleksija
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 4 leto nazaj
Super,hvala za napotke.❤️
Nalagam...