Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

8.8. Portal Levja vrata

piše: Uredništvo
8. avgust 2015    3793 ogledov

Na dana┼ínji dan, 8. 8. , se odpira portal, imenovan Levja vrata, ki ponazarja velike energetske premike ter prehod v nov letni cikel. Portal je v znamenju osmice, ki ponazarja neskon─Źnost, ravnovesje in prinos obilja v na┼ía ┼żivljenja.

Odpiranje Levjih vrat na ta dan simbolizira vnos velike koli─Źine svetlobe, ki prina┼ía v na┼ía ┼żivljenja nove energije, ki nas bodo podprle pri samorealizaciji, samoaktivaciji na┼íih svetlobnih teles ter spoznanju resni─Źne ljubezni.

Poravnava portala s trojno neskon─Źnostjo (8. dan, 8. mesec)┬ákreira ni─Źno to─Źko ─Źlove┼íke zavesti in jo usmerja na frekvenco enosti. Podpira jo energija Siriusa, ki nas podpira v osebni aktivaciji, notranji aktivaciji. Vsak portal namre─Ź deluje kot spro┼żilec, ki nas povede v nekaj novega. Portal, ki je poravnan z energijo Siriusa, deluje kot stikalo, ki preklopi svetlobo v nas, nas prebudi in ponese v novo frekvenco┬áÔÇô┬áfrekvenco Enosti, Ljubezni.

Ne skrbite za pot, srce vas bo vodilo. Če boste danes sanjali karkoli v povezavi s Siriusom, osmicami ali svetlobo, se ne prestrašite. Tako boste zavestno vklopili frekvenco.

Ne skrbite tudi, ─Źe se to ne bo zgodilo. Energije na dana┼ínji dan de┼żujejo na nas in nih─Źe ne bo izpu┼í─Źen, prav nih─Źe. Zato ne skrbite, le prepustite se.

Otroci, rojeni na dana┼ínji dan, bodo prepojeni s svetlobno energijo s frekvenco Siriusa in trojne neskon─Źnosti, ki jo bodo vse svoje ┼żivljenje ┼íirili na vse, s katerimi bodo v interakciji.

Resni─Źni fokus so┬áenost, neskon─Źnost in povezanost.

Danes si vzemite ─Źas zase in naredite kak┼íno meditacijo. Udele┼żite se ┼ítevilnih meditacij po Sloveniji ali pa se udobno namestite doma in:

Predstavljajte si, da svetloba sije in de┼żuje na vas.

Predstavljajte si zlatega leva, ki prihaja k vam, raz┼íiri roke in vas objame. Nato vas prime za roko in vas popelje skozi magi─Źna zlata vrata. Pelje vas na pot spoznanja. Na tej poti se spomnite, kdo ste. Zlati lev bo aktiviral va┼í spomin in vas popeljal do globljih spoznanj. Prepustite se mu. Naj vas popelje do vas. Spomnite se, da ste povezani z vsem. Za─Źutite to.

Va┼ía povezanost z ┼żivalmi se bo v prihodnjih dneh┬áokrepila, mogo─Źe to ─Źutite ┼że zdaj. Kolektivna zavest se bo oja─Źala. Povezala nas bo, vedno bolj. Zato se ne prestra┼íite, ─Źe boste v prihodnjih dneh ┼íe bolj ─Źustveni, bolj dojemljivi, za┼í─Źitni┼íki, povezani. Odprite se spominu, Siriusu in sebi! Oblecite se v zlate odtenke. ;)┬á

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji

Nalagam...